- Resmi Gönderi
Acele etmeyin. Azor Sibirya birleşmesi tarzında bı beklentin var. MModellereyansir zaten.
Hadi bakalım hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAcele etmeyin. Azor Sibirya birleşmesi tarzında bı beklentin var. MModellereyansir zaten.
Hadi bakalım hocam
Son 30 gün desek acele etmekte haksizmiyiz..artik efsane Semih hocamızı arar olduk ,nerde o eski efsaneler..
Acele etmeyin. Azor Sibirya birleşmesi tarzında bı beklentin var. MModellereyansir zaten.
Hocam lütfen siklonik bir yağış olsun ya : ) İnanılmaz bir yağış tipi. Ben DEK sevmiyorum : )
Denk gelsin Hocam.
Son 30 gün desek acele etmekte haksizmiyiz..artik efsane Semih hocamızı arar olduk ,nerde o eski efsaneler..
Yaşlandı emekliligi geldi
Semih hocam aslında bu yıl tam sizlik bir yıl oluyor, tüm Türkiye kar altında, önümüzdeki süreç de beklentimiz yüksek, yorumlarınız ile beslensek sizin içinde bizim içinde aşk ve şevk olacak.
Semih hocam aslında bu yıl tam sizlik bir yıl oluyor, tüm Türkiye kar altında, önümüzdeki süreç de beklentimiz yüksek, yorumlarınız ile beslensek sizin içinde bizim içinde aşk ve şevk olacak.
Martin 15 ine kadar kış bitmez batı için.
Şubat ayı ilk 10 günü kıyılar istediği sisteme kavusamaz.
Ay ortası civarı film kopar.
Martin 15 ine kadar kış bitmez batı için.
Şubat ayı ilk 10 günü kıyılar istediği sisteme kavusamaz.
Ay ortası civarı film kopar.
Yani şubat ilk 10 günü yağış gelirse direk kar olur degilmi iç kesimler için hocan
hocam ben daha yeniyimde yarın balıkesir edremit sizce sıcak cephe kar olur mu ?
hocam ben daha yeniyimde yarın balıkesir edremit sizce sıcak cephe kar olur mu ?
Hosgeldiniz
Hosgeldiniz
Teşekkür ederim