Hocam ben de bilmiyorum gelir mi keşke gelse tüm ülke faydalansa cografyaciburak hocamin cevabını bekliyoruz
Knk sen kac yaşındasın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam ben de bilmiyorum gelir mi keşke gelse tüm ülke faydalansa cografyaciburak hocamin cevabını bekliyoruz
Knk sen kac yaşındasın
Knk sen kac yaşındasın
22 knk abin sayılırım bunu sohbet konusuna yazalim birdahakine
Kanka kardeş dost abi samimi muhabbettir bunu yanlış anlayan şu zamanda yaşamasın
Kanka kardeş dost abi samimi muhabbettir bunu yanlış anlayan şu zamanda yaşamasın
Sile bilirsiniz konu dışı
Sile bilirsiniz konu dışı
Küfür hakaret olmadığı sürece yada çok abartılı yazı (Konu dışı mesaj bile olsa) silinmiyor kardeşim gönül rahatlığıyla yazabilirsin.
Yarın ki lokal deniz etkisi geçişlerinden sonra sistemi sonlandırıyoruz..Batı istanbul adına ciddi bir sisteme evrildi..Şuan da ölçülen sıcaklık beklenen sıcaklığın -2 c altında gerçekleşiyor.Bu da batı istanbulda ki zeminde oluşan kar ile havadaki basıncın bir miktar artışı ve tutunma ile zemine yaklaştıkca kısmı sıcaklık terselmesi diyebiliriz.Ciddi buzlanma var sabah yola çıkacaklar dikkatli olsun lütfen.Şuan da şubat sistemi için gözüme çarpan ciddi bir beklenti yok olursa haber ederiz 10-12 şubatq kadar ciddi kar beklemiyorum.
Herkese iyi geceler
Hocam bu sadece İstanbul icinmi geçerli yoksa ülke geneli icinmi yani iç ve doğu bölgeler
yarın gece ufak bir aksiyonumuz var
Konu kapandı güzel bir sistemdi istanbul batısı adına ve diğer şehirlerimizde de sürprizler oldu.Konuyu kapatıyorum.