Bir iki bilgi gelebilirmi
Doğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Yarin gece yarısından sonra ve Perşembe günü Doğu Anadolu bölgesi yer yer kar yağışlı dedik gitti..
-
- Resmi Gönderi
Anlaşılmadı Emre ? ?
-
Ne anlaşılmadı ? Ben merak ediyorum, Doğu Anadolu da kış ne kadar daha sürecek ??
-
- Resmi Gönderi
Ne anlaşılmadı ? Ben merak ediyorum, Doğu Anadolu da kış ne kadar daha sürecek ??
Doğu Anadolu’nun kışı Nisa’n bitmeden bitmez dostum bu Perşembe yine kar ihtimali var bir çok yere
-
HAKKARİ YİNE BİLDİĞİMİZ GİBİ
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
24-27 ARALIK tarihleri arasında yağacak olan kar yağışı D.Anadoluyu felç edecek bazı şehirlerin diyagramları
MUŞ:
The content cannot be displayed because it is no longer available. AĞRI:
The content cannot be displayed because it is no longer available. ERZURUM:
Sinan
19 Aralık 2019 18:04 Konuyu bu forumdan Bölgesel Tahminler ve Uyarılar bu foruma Doğu Anadolu taşıdı. -
Doğu Anadolu Bölgesini Aslında Anlatmaya gerek duyulmuyor bazen her sistemden az çok kar yağıyor ülkenin en soğuk bölgesi olduğu için bu sistemde de 1 hafta boyunca aralıklarla yoğun kar yağışları gözlenecek şehir merkezlerinde hayatı olumsuz etkileyebilir köy yolları kapanabilir dikkatli olalım.
-
Hakkari Van da kar yağışı hala devam ediyor.Cumartesi akşamı kar yağşı hafileyecekı.Yağışlar tüm Bölgeyi Salı günü terkedecek
- Resmi Gönderi
Erzurum
-
Hakkari Diyagramı 23-24 deki yağış kısmı:D
23 24 sistemi doğu illeri için Hakkari yine 1 numarada sonra Siirt batman diye gider
-
- Resmi Gönderi
Mkaymaz21 açıklama yapacaktım vazgeçtim
-
- Resmi Gönderi
Tunceli bu sistemden ne kopararır
-
Tunceli bu sistemden ne kopararır
23 akşamı kar başlar orta kuvette .Ovacık ilçesi güzel kar alacak.Üzerimizdeki ab tam net deil.Birkaç güne netleşecek.Bugünki ecm güncellemesinde biraz batıladı. Diğer güncelemelere bakacağız artık
-
- Resmi Gönderi
Eyvallah toprağım
-