Gfsyle ecm 11 12 mart arası kuvvetli rüzgar veriyor neden acaba ?
Doğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
konumum için 11 inde kar yağarmı ve kaç cm olur ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ecm 5 cm kar vermiş ama şurdan bile 9 cmden fazla olduğunu anlıyoruz ve rüzgarın hızını arttırmış inşallah bsorun çıkmaz 11 12 martta
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. abartmış icon
-
bu sistem bana iş yapmaycak gibi
-
bu sistem bana iş yapmaycak gibi
Seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor bence sen takip yapma dün başka bugün başka konuşuyorsun
-
- Resmi Gönderi
Seninde bi dediğin bi dediğini tutmuyor bence sen takip yapma dün başka bugün başka konuşuyorsun
Oda biz gibi, siz gibi gördüklerine göre yorum yapıyor.Normal yani böyle şeyler.
-
Az bile konuşuyor o zaman.Bu veriler karşsinda sabah başka akşam başka konuşmasi lazim.Yine iyi dayanmış :'D
-
- Resmi Gönderi
-
şuan kuvvetli ruzgar var ve kuzeyden esiyor ama mgm guney 17 derecede demis hava buz gibi mgm gine saçmaliyor sanirim
-
Şuan tipi var kar yagiyor
-
Şuan tipi var kar yagiyor
Eminmisin
-
Eminmisin
Evet durdu şuanda bayada iyiydi bulut yok suan gelirse guzel seyler olur insallah
-
en kötü kar alan yer bile alıyor tüm sistemleri kaçırdım nerdeyse 16 sındaki sistemdede olmassa daha ne diyeyim
-
sadece malatya ve elazığ da sıcaklık sorunu oluyor sanırım
-