abi 1 haftaya turunculaşırız burda vakalar yükselmiş , gine açıp kapatacaklar bunlar
Yasaklar gevşetildi zaten değişecektir renkler 2hafta sonra yansımasını görürüz artık.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturabi 1 haftaya turunculaşırız burda vakalar yükselmiş , gine açıp kapatacaklar bunlar
Yasaklar gevşetildi zaten değişecektir renkler 2hafta sonra yansımasını görürüz artık.
Herhafta tam tersi değişim olabilir
Hakkari-Yüksekova
Hakkari-Yüksekova
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yagmamis bilerek kamyonla dökmüşler Mehmet
Maşallah maşallah
Kar yağışı nedir diye soranlara bu videoyu izletirim ben kar yağışı böyle olur .
Harunsalman abi bugece sabah doğru kar olurmu burda acaba ?
burda sıcaklıklar hızla düşüyor 9,5 ken 8,2 oldu şuan
anlık arasıra kar yağıyor 8 derecede seyret yeşilyurtta daha net görünüyor
anlık arasıra kar yağıyor 8 derecede seyret yeşilyurtta daha net görünüyor
Rüzgar kuzeyden esince aniden düşüş olmuş gece bekleniyordu daha erken olmuş
https://www.windy.com/tr/-S%C4%B1cak…09,10,m:eI3aheV Buradan sıcaklık takibi yap.Daha yakin sonuç veriyor mgmye göre.
Rüzgar kuzeyden esince aniden düşüş olmuş gece bekleniyordu daha erken olmuş
https://www.windy.com/tr/-S%C4%B1cak…09,10,m:eI3aheV Buradan sıcaklık takibi yap.Daha yakin sonuç veriyor mgmye göre.
Tamam abi teşekkür ederim
Harunsalman abi bugece sabah doğru kar olurmu burda acaba ?
Kusuruma bakma valla derslerim var yetiştirmem gereken bakamiyorum bu aralar siteye. Yeni gördüm.
Kusuruma bakma valla derslerim var yetiştirmem gereken bakamiyorum bu aralar siteye. Yeni gördüm.
abi sorun yok Allah zihin açıklığı versin . abi sen derslerini yetiştir , daha önümüzde sistemler var zaten
ben bu sistemdende ümidimi kestim ya karadeniz yada doğu alacak gfs bizim için bozu kışı kapattım artık
ben bu sistemdende ümidimi kestim ya karadeniz yada doğu alacak gfs bizim için bozu kışı kapattım artık
Belli olmaz ne olacak,ne olmayacak.Bekleyelim bakalım Emirhan.
Bundan sonra ne oldu kâr.
bu kış sadece 1 kere düzgün kar aldım toplam 3 kere aldım