Mkaymaz21 Malatya rakım 1000
İlçe neresi?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMkaymaz21 Malatya rakım 1000
İlçe neresi?
Merkez ama biraz yüksekteyim
Merkez ama biraz yüksekteyim
Maalesef sıcaklık sorunu olacak gibi.Perşembe gecesi sıcaklıkta düşüş var işte orada yağış kara donebilir.Ancak Cuma günü öğle saatlerine doğru yağış kesiliyor.Malatya için Pazar pazartesi kar açısından fena değil
Mkaymaz21 Çok sağol inşallah gerçekleşir
Mkaymaz21 Toprağım bize kar yagmiycak galiba dereceler yüksek geceden beri yağmur var gidişat iyi değil:))
Mkaymaz21 Toprağım bize kar yagmiycak galiba dereceler yüksek geceden beri yağmur var gidişat iyi değil:))
Valla ustam ben perşembe cumadan çok ümitli değildim zaten.Perşembe akşami sıcaklığın düşecegi öngoruyorduk maalesef şuan ki görünümde geceye hatta sabaha da sarkabilir.Ovacık ı kar gösteriyor şuan
Valla ustam ben perşembe cumadan çok ümitli değildim zaten.Perşembe akşami sıcaklığın düşecegi öngoruyorduk maalesef şuan ki görünümde geceye hatta sabaha da sarkabilir.Ovacık ı kar gösteriyor şuan
Vallayi toprağım cumartesi pazardan da umudu kestim ovacikta da ciddi bir yağış yok hafta sonuda sıcaklık yüksek gibi böyle sıcaklık sıkıntısı yaşadığımızı hatırlamıyorum:)) akustikle belki paçayı sıyıra biliriz bu sezon
Mkaymaz21 diyagram %100 oda taklayi alir birazdan=D
Bize iki gündür yoğun kar veriyor çok güzel yağmur yağıyor :'D
Valden voltran şimdi baktım perşembe yoğunkar ikonu koymuşlar :D .Büyük ihtimal ovacık için koymuşlardir.
Abe şimdi hakkımı yeme onceden soyledim niye koymuşlar:D.Ama sıcaklık konusunda patladık valla bir türlü düşmüyor onda haklısın.
Mkaymaz21 :)) Toprağım bende anlamadım bu işten iki gün önce 0 1 derce günü gelince 5 derece bir türlü düşmüyor atmosferin fanında sıkıntı var hararet yapıyor galiba :)) hangi gün umut var Toprağım ocak ayında yağmur bize yakışmıyor
Abe şimdi hakkımı yeme onceden soyledim niye koymuşlar:D.Ama sıcaklık konusunda patladık valla bir türlü düşmüyor onda haklısın.
=D
Mkaymaz21 :)) Toprağım bende anlamadım bu işten iki gün önce 0 1 derce günü gelince 5 derece bir türlü düşmüyor atmosferin fanında sıkıntı var hararet yapıyor galiba :)) hangi gün umut var Toprağım ocak ayında yağmur bize yakışmıyor
Valla bu gece sabah arası sıcaklık düşüşü gözlenirse kara çevirir ama sonrasında tekrar yüksecekmiş gibi duruyor.Onun dışında bugünki tablo dan bakarsak haftasonu da sıkıntılı geçecek.Pazartesi-sali arası sıcaklık sorun değil ama orda da yağış miktari az olabilir.Özet bu valla yazık oldu erzincan malatya dersim e.
Canlı tanık benim mgm diyagram hepsi kar gösteriyor şapır şapır yağmur yağıyor meteoroloji ye güvenim kalmadı :)) karanlığa kurşun sıkmak gibi
Değişik bir bölge sizinkisi hocam. İşin garip yanı mgm de çözünürlüğü düşük olan MGM'ye güvenerek tahmin yapıyor. Sıcaklıklar ise tahminden çok daha yüksek seyrediyor.
Değişik bir bölge sizinkisi hocam. İşin garip yanı mgm de çözünürlüğü düşük olan MGM'ye güvenerek tahmin yapıyor. Sıcaklıklar ise tahminden çok daha yüksek seyrediyor.
Hocam önceden mgm nokta atışı yapıyordu 3 gün önceden bizim bölge dışında da sıkıntı var erzincanda aynı sorun ilginç bir sistem oldu bizim için mgm hala yoğun kar veriyor yarin öbür gün için şuan kadar acu hepsinden daha tutarlı tahmin verdi hocam burası için görünen o ki yağmurla kapatacağız bu sistemi