- Resmi Gönderi
Sabah 5 6 civari vitesi bi tık daha arttıracak ondan sonra veda edeceksiniz.
Valden voltran ustam sende durumlar ne sesin çıkmıyor
Toprağım şimdi başladı ufaktan bir örtü:)) biz bunu yağış saymıyoruz:))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSabah 5 6 civari vitesi bi tık daha arttıracak ondan sonra veda edeceksiniz.
Valden voltran ustam sende durumlar ne sesin çıkmıyor
Toprağım şimdi başladı ufaktan bir örtü:)) biz bunu yağış saymıyoruz:))
Bingöl/Merkez
Malatya olarak son yılların en verimsiz kışlarından birisini geçirdik
Harunsalman abi bu gece bizde kar geçişi olurmu
Harunsalman abi bu gece bizde kar geçişi olurmu
Gece 1-3 arası bir yağış geçişi olacak ama sıcaklık sıkıntı olabilir. kar olacağını sanmıyorum.
Gece 1-3 arası bir yağış geçişi olacak ama sıcaklık sıkıntı olabilir. kar olacağını sanmıyorum.
Abi şuan yağış başladı hafif yağmur var ara ara kara donusuyor
Abi şuan yağış başladı hafif yağmur var ara ara kara donusuyor
Malatya yeşilyurtta değil mi ? Şu an 9 derece gözüküyor. Nasil olur bu
Malatya yeşilyurtta değil mi ? Şu an 9 derece gözüküyor. Nasil olur bu
Abi bende anlamadım hiç ama baya net görünüyor kar tanesi ara sira
Abi bende anlamadım hiç ama baya net görünüyor kar tanesi ara sira
Kar olduguna emin misin ya ? Valla çok tuhaf. Hiçbir model bunu beklemiyordu. Bu da senin şansın. Hayırlı olsun ?
Kar olduguna emin misin ya ? Valla çok tuhaf. Hiçbir model bunu beklemiyordu. Bu da senin şansın. Hayırlı olsun ?
Abi şöyle şöyle söyleyeyim görsem inanmazdım ama tam önümden yavaşça geçti şuanda yağış nerdeyse durdu gece kar olur inşallah teşekkür ederim abi
Abi şöyle şöyle söyleyeyim görsem inanmazdım ama tam önümden yavaşça geçti şuanda yağış nerdeyse durdu gece kar olur inşallah teşekkür ederim abi
İnşallah dostum. Ben hala şaşkınım ? teşekküre gerek yok. Görevimiz ❤
Emirhan dostum 10,4 derece son ölçüm. Belki de yanlış görmüş veya karıştırmış olabilirsin. Yani imkansiz bu olay .
Emirhan dostum 10,4 derece son ölçüm. Belki de yanlış görmüş veya karıştırmış olabilirsin. Yani imkansiz bu olay .
Yok abi gerçekten gördüm bende şuan ikileme düştüm abi
Yok abi gerçekten gördüm bende şuan ikileme düştüm abi
Mgm ölçümlerde hata yapmaz. 10,4 demiş. Yani 3-4 olaydi anlardım da arada dağlar kadar fark var. Modellerde de imkansiz görünüyor bu saatte. Yağış durdu mu ?
Mgm ölçümlerde hata yapmaz. 10,4 demiş. Yani 3-4 olaydi anlardım da arada dağlar kadar fark var. Modellerde de imkansiz görünüyor bu saatte. Yağış durdu mu ?
Evet abi şuan 1 2 tane kar gibi havada uçuşan birşeyi çektim görünürse fotosunu hemen yukleyecegim