Evet yeni konumuzu açtık
AYLIK TAHMİNLER
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun, başarılar ustam 👏
-
- Resmi Gönderi
Hadi bakalım bereketli olsun inşallah 🤲
-
Öncelikle Aralık tahminini yeniden buraya alayım
İlerde karşılaştırırız
-
Öncelikle Aralık tahminini yeniden buraya alayım
İlerde karşılaştırırız
25 Kasım'da yapılan tahmindir
-
Sonbahar tahmini karşılaştırma
Tahmin (6 Ağustos)
Gerçekleşen
-
Kış tahminlerini de buraya alalım (31 Ağustos)
NAO'nun durumu önemli demiştik
-
2024 OCAK TAHMİNİ
500 MB BASINÇ ANOMALİSİ
SICAKLIK T2M ANOMALİSİ
YAĞIŞ ANOMALİSİ
Kısaca bu Ocak ayında Avrupa Kıtası'na kuvvetli Sibirya sistemleri giriş yapabilir..
Sistemle birlikte oluşan tepki alçak basınçlarının Karadeniz'e tırmanması sonucunda özellikle Marmara'yı etkileyen Lodos arkası Karayel sistemleri görülebilir..
Bu tepki alçak basınçları ile birlikte yurdumuzun büyük bir kısmı normalin üstünde yağış bekliyorum
Sıcaklık olarak ise Marmara bölgesi mevsim normalinde diğer bölgeler ise mevsim normalinin biraz üstünde bekliyorum
Avrupa görüntüsü:
Avrupa'nın büyük bir kısmının mevsim normalinin altında sıcaklıklarda bekliyorum
Bu Ocak ayında Avrupa'ya ekstrem soğukların giriş yaptığını görebiliriz..
-
Mesaj yeniden atılacaktır !!! görüntü kaybolmasın diye screenshot yapacağım
-
2024 OCAK TAHMİNİ
500 MB BASINÇ ANOMALİSİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. SICAKLIK T2M ANOMALİSİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. YAĞIŞ ANOMALİSİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kısaca bu Ocak ayında Avrupa Kıtası'na kuvvetli Sibirya sistemleri giriş yapabilir..
Sistemle birlikte oluşan tepki alçak basınçlarının Karadeniz'e tırmanması sonucunda özellikle Marmara'yı etkileyen Lodos arkası Karayel sistemleri görülebilir..
Bu tepki alçak basınçları ile birlikte yurdumuzun büyük bir kısmı normalin üstünde yağış bekliyorum
Sıcaklık olarak ise Marmara bölgesi mevsim normalinde diğer bölgeler ise mevsim normalinin biraz üstünde bekliyorum
Avrupa görüntüsü:
Avrupa'nın büyük bir kısmının mevsim normalinin altında sıcaklıklarda bekliyorum
Bu Ocak ayında Avrupa'ya ekstrem soğukların giriş yaptığını görebiliriz..
-
2024 Ocak tahminini Twitter'a attım
Havanın Adresi (@HAdresi6456) / XAmatör Meteoroloji Bu sayfada her türlü eleştiri serbesttir eğer troll amaçlı yazılar yazmazsanız engel yemezsiniz.twitter.com -
- Resmi Gönderi
Izlanda hayırlı olsun hocam
-
Teşekkür ederim hayırlı forumlar
-
Hocam Ocak ayı normallerinin üzerinde sicak gecicek sözü dolasiyor twetirde falan
-