Aynı zamanda cfs in tutarlığı da düşük böyle gelmez büyük ihtimalle
AYLIK TAHMİNLER
-
-
Eski
Yeni
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yavaştan dediğim gibi olmaya başladı
Şu tahminlerde görülen kırmızılıklar bile küresel ısınmayı destekler nitelikte
-
Tahmin
Gerçekleşen
Pide Azor görüntüsü
NAO indeks beklenenin tersinde gidince böyle bir görüntü çıktı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda kalsın
-
- Resmi Gönderi
Izlanda eline sağlık, bakalım neler değişecek?
-
Eski
Yeni
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yavaştan dediğim gibi olmaya başladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben ne yapacam Avrupa'yı ülkem kan rengine dönmüş benim ülkem mavi olmayınca beni ilgilendirmez dünya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu şekil Avrupa'nın sıcak kalacağını düşünmüyorum
Bu tahmin değişebilir
Yakın zamanda güncellenecek zaten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dediğim gibide oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. CFS tahmini blokajı unutmuş herhalde
-
Şubat ayında yüksek ihtimalle soğuk taraftayız
-
- Resmi Gönderi
Şubat ayında yüksek ihtimalle soğuk taraftayız
Eline sağlık tahminide beklemedeyiz
-
2024 OCAK TAHMİNİ
500 MB BASINÇ ANOMALİSİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. SICAKLIK T2M ANOMALİSİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. YAĞIŞ ANOMALİSİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kısaca bu Ocak ayında Avrupa Kıtası'na kuvvetli Sibirya sistemleri giriş yapabilir..
Sistemle birlikte oluşan tepki alçak basınçlarının Karadeniz'e tırmanması sonucunda özellikle Marmara'yı etkileyen Lodos arkası Karayel sistemleri görülebilir..
Bu tepki alçak basınçları ile birlikte yurdumuzun büyük bir kısmı normalin üstünde yağış bekliyorum
Sıcaklık olarak ise Marmara bölgesi mevsim normalinde diğer bölgeler ise mevsim normalinin biraz üstünde bekliyorum
Avrupa görüntüsü:
Avrupa'nın büyük bir kısmının mevsim normalinin altında sıcaklıklarda bekliyorum
Bu Ocak ayında Avrupa'ya ekstrem soğukların giriş yaptığını görebiliriz..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak ayına az bir süre kalmışken ortalama bu şekil görünüyor
-
Direkt başarılı bir tahmin oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayın başından 26 sına kadar olan görüntü
-
10 günde NAO indeksi tahmini nasıl pozitiften negatife geçti hiç anlamadım
Bu kadar değişimde olmaz
+NAO'yu aldığım tahmin böyleydi (üstte Avrupa versiyonunu atmıştım)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -