Bu saatten sonra yaşa gör sistemi ecm ister doğulasın ister batılasın bu saatten sonrası boş sınırlı alan modellerine bakmakta fayda var.
Ull kopmasına hala vakit var ana modellerde mutabakat görmek gerek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu saatten sonra yaşa gör sistemi ecm ister doğulasın ister batılasın bu saatten sonrası boş sınırlı alan modellerine bakmakta fayda var.
Ull kopmasına hala vakit var ana modellerde mutabakat görmek gerek
Bu saatten sonra yaşa gör sistemi ecm ister doğulasın ister batılasın bu saatten sonrası boş sınırlı alan modellerine bakmakta fayda var.
Bu arada yeni rütben hayırlı olsun.Dediğin konuya da hak veriyorum.Her yere aynı yağmayabilir beklediğinizin fazlası ya da eksiği de olabilir.
Bu arada yeni rütben hayırlı olsun.Dediğin konuya da hak veriyorum.Her yere aynı yağmayabilir beklediğinizin fazlası ya da eksiği de olabilir.
Teşekkür ederim ustam. 6 Şubat sisteminde de İstanbul'da bazı semtlerde beklenenden fazla kar yağışı gerçekleşti dediğim gibi artık bundan sonrası tamamen radar ve şans işi kimin bahtına ne düşerse.
6 Şubat sistemi çok değişikti saatlerce anadolu yakasının doğusu dek almıştı. Pendik sahilde kar varken sarıyer yükseklerinde araba üstleri bile beyazlamamıştı
Hayırlı olsun ustam wriscuttern
Teşekkür ederim ustam. 6 Şubat sisteminde de İstanbul'da bazı semtlerde beklenenden fazla kar yağışı gerçekleşti dediğim gibi artık bundan sonrası tamamen radar ve şans işi kimin bahtına ne düşerse.
Hatırlıyor musun bilmiyorum ama 2021 efsanesi de aynı böyle sisteme bir kaç gün bozmuştu.Ama sistem sonu kocaeli de 40-50 cm ölçüldü.
Hatırlıyor musun bilmiyorum ama 2021 efsanesi de aynı böyle sisteme bir kaç gün bozmuştu.Ama sistem sonu kocaeli de 40-50 cm ölçüldü.
adım gibi hatırlıyorum 2021 i aynen dediğin gibi olmuştu
Benim anlamadığım herkes gfsnin gösterdiğinin bire biri gelcekmiş gibi bi moda girmiş. Peki ecmf bu akşam batılama trendini devam ettirirse ne olacak ben işin bu kısmındayım o zaman hangisine inanacağız?
Bence sistem sonu herkes mutlu olacak.Beklentinizi minimum tutarsanız gram üzülmezsiniz.Az yağarsa beklediğim gibi yağdı dersiniz,fazla yağarsa zaten sizden mutlusu olmaz
Benim anlamadığım herkes gfsnin gösterdiğinin bire biri gelcekmiş gibi bi moda girmiş. Peki ecmf bu akşam batılama trendini devam ettirirse ne olacak ben işin bu kısmındayım o zaman hangisine inanacağız?
2 sinden biri diğerine uyucak tekrar hocam.Baska türlüsü yok.
Diyagramda 500 hpa nasıl gelecek bakalım
Aynen öyle atmosfer kaotiktir bunu unutmamak lazım tamamen yaşa gör sistemi. Öyle bir yağış denk gelir ki saniyeler içinde 5-10 cm olur bunu kimse bilemez.
Athena wriscuttern Hayırlı olsun ustalar