Orası öyle fakat ben tahminci değilim anlık güncellemelere göre yorum yapmaya çalışıyorum
istanbul kendi yağışını üreten bi şehir o yüzden sürprizlere açık,her güncellemede kafa yormaya gerek yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrası öyle fakat ben tahminci değilim anlık güncellemelere göre yorum yapmaya çalışıyorum
istanbul kendi yağışını üreten bi şehir o yüzden sürprizlere açık,her güncellemede kafa yormaya gerek yok
Böyle bir diyagram buldum
21/01/2025 Akşam güncellemesi
Böyle bir diyagram buldum
21/02/2025 Akşam güncellemesi
Ocaktır o diyagram şubat olsa duramazsın
Ocaktır o diyagram şubat olsa duramazsın
Hemen düzeltildi 😂
Güncel
3 yıl sonra konumumda saf kar göreceğim inşaallah. Zaten bu sistem biraz daha bozup havada kar bile göremezsem, harbiden model takibi boş iş…
Hocam artık bir şeyler netleşti mi İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa tarafı örtülü kar yapar mı ya da hava da mı göreceğiz
Hocam artık bir şeyler netleşti mi İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa tarafı örtülü kar yapar mı ya da hava da mı göreceğiz
Örtülü kar ihtimali Avrupa yakası için zayıf son görüntüde, 5-6 Şubat tarihlerinde havada kar görülür. Anadolu yakası yüksekleri ince bir örtü görebilir yağışın yoğunluğuna ve kütlelerin sıklığına bağlı olarak.
Onun dışında kütlelerin gücüne bağlı olarak graupel vs… geçişleri olmasıyla anlık örtü oluşan yerler olabilir, bu da şahsi fikrim.
kasım ayındaki gibi olur kar sayısı olarak
Arkadaşlar bu gelen sistemin adı sistemcik Hıdır mıdır İstanbul için kuru ve arada KKY bir sistem
10 şubat dan sonra ısınıyoruz 15 Şubat sonrası bir salınım var nereye gider bilmiyoruz İspanya'da ki Ab herşeyi bozabilir orta ve Kuzey Avrupa 2018 deki gibi sistemi alabilir anlayacağınız bu yılda patedes
Arkadaşlar bu gelen sistemin adı sistemcik Hıdır mıdır İstanbul için kuru ve arada KKY bir sistem
10 şubat dan sonra ısınıyoruz 15 Şubat sonrası bir salınım var nereye gider bilmiyoruz İspanya'da ki Ab herşeyi bozabilir orta ve Kuzey Avrupa 2018 deki gibi sistemi alabilir anlayacağınız bu yılda patedes
Başka işin yok mu senin ?
Odesay twitterdada böyle trollük yapıyor. Şu zamana kadar ban forumda yememesi garip
Başka işin yok mu senin ?
Yok hocam bunlar böyle işi bunların bu
Öğlen GFS’ye göre sahiller havada kar bile görmeyebilir 😂
Öğlen GFS’ye göre sahiller havada kar bile görmeyebilir 😂
Bu sistem geleceğine yağmur yağsa daha iyiydi