- Resmi Gönderi
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
bant yakaladım wriscuttern 1 saatlik
Ben nasıl yakalayamadım aynı hatta 😅
Çok parça parça yağışlar geldiği için ve geceye geldiği için mutlu etmedi, Anadolu yakası ic kesimler için Ocak subat 2021,Mart 22 hatta 6 subat 2023 sistemi yağış sürekliliği ve miktarı açısından daha iyiydi. Bu arada gene cekmekoyun iç kesimlerinde 35 40cme yakın örtü mevcut. Çekmeköy tepesi 400m de ise 50cmden fazla
Ağaç dallarının beyazlaması doğrudan havaya sokuyor insanı, çok güzel duruyor. Az önceki kısa süreli yağışta bembeyaz oldular tekrardan
2012 veya 2015 gibi ardı ardına gelen kütleler olcakki herkes mutlu olsun fazlasıyla. Bu şekil 10 dk kar yağıyor.2 saat güneş açıyor.Cok kötü
gece anadolu yakasına gelen yibi 2-3 kütle gelse keşke avrupa yakası doğusuna 🥲 batısı cok iyi kar alıypr geceden beri
Sistem bitmiştir benim adıma bundan sonra Havada belkide 15 20 dakikalık tek tük sağlam yağış görürüz diye düşünüyorum
güzeldi hevesimizi aldık çok şükür
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Üzerime gelen kütle batıya doğru genişleyip 35dbz oldu beni boş geçti 🙃
Çatalcaya kadar genişlemiş 😬
konumuma kütle gelme sıklığı arttı ama tutuyor eriyo anlamadım -1 derece hava
Buzlanmaya dikkat edelim, gece boyu ara ara kütleler uğrayacak. Yağış az ama tutma oranı yüksek.
GFS diyagramında kararsızlık hakim (her zamanki gibi 🙃) Mart ayında olduğumuzu ve kışın bitmesine az bir zaman kaldığını unutmadan takibe başlanabilir 🫡
Bu sistemden son bir görüntü, konumum adına sistemin pik noktası olan cuma sabahından 🙂
Bundan sonra gece saatlerinde 3 4 kütle vurur sonra sistem biter ayazı başlar
Şöyle bir soğuklar var ve İstanbul istediğini alamadı (Esenler) Şaka gibi
Sinan yağışın karayelle şehre girip devamında -13 ile siklonik kar aldığımız evren 😬