Şu an bende de gözükmüyor neden öyle oldu anlamadım
Direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor bazen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu an bende de gözükmüyor neden öyle oldu anlamadım
Direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor bazen
Kendim gif formatına getirdim ama sayfa kabul etmiyor. Dosya 15mb o yüzden şöyle paylaşayım;
Kendim gif formatına getirdim ama sayfa kabul etmiyor. Dosya 15mb o yüzden şöyle paylaşayım;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bence şu anda icon yağış bakımından İstanbul'un anadolu yakası kocaeli sakarya tarafından itibaren şanslı
Gece GFS 5-7 Şubat aralığı için ilimiz adına daha olumlu. ULL bağlantıyı erken kopardı ve daha güneybatılı indi, yağışlarda artış var.
GEFS ortalamada destekliyor şu anki çıktıyı, her güncelleme az az düzeltiriz inşaallah
Ben bu gece diyagramını görmeden uyuyamam
Diyagramı
Diyagramı
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Diyagramdaki en soğuk çıktıyı vermişse GFS'nin tavır
İpini koparanın bize geldiği bir güncelleme oldu
Hocam ist Bayrampaşa tarafını dek vurur mu yahut örtü oluşma olasılığı var mı yoksa sadece havada kar kky mi göreceğiz güncel açıklama alabilir miyim
Hocam vade yakın diye sordum cevap bekliyorum
Hocam vade yakın diye sordum cevap bekliyorum
Dostum maalesef konunun doğrudan bir sorumlusu yok ben kısaca şöyle söyleyim;
Önümüzdeki sistem için değişimler yaşanmaya devam ediyor. Bu geceye bakarsak olumlu değişimler mevcut yağışlarda artış söz konusu.
Biraz daha takibe ihtiyacı var bu sistemin, hocalarımız gerekli bilgiyi verecektir netleşince
Gfs en soğuk senaryo çıkmış maalesef
Gfs en soğuk senaryo çıkmış maalesef
Aynen öyle o gördüğümüz güzel görüntüleri bida biraz zor görürüz biz onu alıp duvara asmak lazım
Gfs tekrardan bozmaya başlamış. Hem İstanbul hem de diğer bölgelerimiz için. Geceki sadece bir güncellemelik bir görüntüydü.