artık istanbul için verdiğim saat geldi. Anlık olarak şartlar tamam radar hareketlenip kar geçişleri esnasında hafif örtü oluşturabilir.
Kütleleri bekliyoruz hocam geldiği gibi dışarı atıcam kendimi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturartık istanbul için verdiğim saat geldi. Anlık olarak şartlar tamam radar hareketlenip kar geçişleri esnasında hafif örtü oluşturabilir.
Kütleleri bekliyoruz hocam geldiği gibi dışarı atıcam kendimi
Sistemin en kuvvetli yağış yarın akşam saatleri gibi
Halkalı'da kar yağışı başladı nihayet...
Avrupa yakası yeşerdi radar da rüzgar istenen kıvama an itibari ile geldi ilerleyen saatler de anadolu yakası ortak olacak..
Bayrampaşa’da çatılar yerler ufal beyazladı
Esenlerde kar başladı yeniden araba üstü çatılar tuttu
Yapıştır videoları resimleri abim
Tam boğazın ortasında kütlenin geçişini yaşadım az çok video çektim. Yağış anında araba üstleri hafif beyazlamıştı.
Atacağım buraya müsait olunca
Hocam sabah beri kar yağıyor yeri biraz tutup eriyo sürekli :(( nedeeen
Sıcaklık yetersiz çünkü
Bir sıcaklık sıkıntı yapar,birde yerler zaten ıslak olduğundan soğuma da olmayınca erir derim ben kendi adıma
Yüksekler iyi kar almıştır , hocam 18 rakım için sabah kalktığımızda beyaz örtüyle karşılaşma ihtimalimiz bir milyonda kaç
Hocam kar taneleri gayet ideal büyüklükte aslında hava karardıkça belki sıcaklığın düşmesiyle örtü ihtimali konuşulabilir
Sultanbeyli Paşaköy yenidoğan hattı sağlam yağıyor 10dkdir,baya beyazladi. Kutlelerin devamı da var
Sultanbeyli Paşaköy yenidoğan hattı sağlam yağıyor 10dkdir,baya beyazladi. Kutlelerin devamı da var
Hocam fotoğrafta ekleyebilirseniz süper olur sizin vesilenizle herkese söylüyorum