- Resmi Gönderi
Kışkırtıcı mesajlardan uzak duralım lütfen arkadaşlar, herkes nasibinde ne varsa onu yaşar yada görür. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKışkırtıcı mesajlardan uzak duralım lütfen arkadaşlar, herkes nasibinde ne varsa onu yaşar yada görür. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Diyagram muhteşem
500hpa fena çakılmış. Ulan GFS yap şunu be 🙃
Kışkırtıcı mesajlardan uzak duralım lütfen arkadaşlar, herkes nasibinde ne varsa onu yaşar yada görür. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Aynen dövüşmeyin.
Abi eyvallahta;
Ben gündüz “ECMWF’i UKMO yola getirir” yazdım diye uyarıldım.
Arkadaşlar beddua ediyor, sıcak diyor doğuya kayacak diyor, aynı tepki aynı kişiden bu arkadaşlara gelmiyor.
Aksine “sıcak çıktı bu” diyerek başka bir üyeyle münakaşaya giriyor. Dalga geçer gibi gene bir bölge bazı mesajı uyarmak yerine “küçük harfle yaz daha doğru olur” diyor.
Kusura bakmayın bu mesajla konuyu ve bu heyecanı meşgul etmek istemezdim ancak moderatörlerinizin objektifliğini bir gözden geçirin derim, teşekkür ederim 🙂
Saçma sapan kavga
wriscuttern doğru diyorsun haklısın kardeşim. Bence gerek yok. Doğulu da verse yapacak bişey yok, batılı da verse yapacak bişey yok. Beddua eden zaten karşılığı yoksa döner dolaşır kendine gelir.
Abi eyvallahta;
Ben gündüz “ECMWF’i UKMO yola getirir” yazdım diye uyarıldım.
Arkadaşlar beddua ediyor, sıcak diyor doğuya kayacak diyor, aynı tepki aynı kişiden bu arkadaşlara gelmiyor.
Aksine “sıcak çıktı bu” diyerek başka bir üyeyle münakaşaya giriyor. Dalga geçer gibi gene bir bölge bazı mesajı uyarmak yerine “küçük harfle yaz daha doğru olur” diyor.
Kusura bakmayın bu mesajla konuyu ve bu heyecanı meşgul etmek istemezdim ancak moderatörlerinizin objektifliğini bir gözden geçirin derim, teşekkür ederim 🙂
Allah razı olsun kardeşim. Kendi bölge forumunda sıcak demeye devam ediyor. Ben de kendi diyagramımı görüyorum ortalama baya iyi durumda. İddia etmiyorum sallamıyorum. Bu arkadaşımız saçma sapan uyarı yedi sabah aynı kişiden dediği gibi ancak diğer arkadaş beddua edip defalarca o minvalde yazmasına rağmen gelip benimle takıştı. İnşallah gereken yapılır. Allah’a havale ediyorum.
Arkadaşlar konu fazla uzamasın lütfen, kapatalım artık.
Soğuk hava italya gitmesin kavgası yapıyorduk simdi doğuya batiyami gitsin kavgası yaoiyozz 🤣🤣🤣
Ecmwf İstanbula gfs gibi gelmemek için direniyor
Yağışlar şahane ecmwf
Ecmwf kötü cıktı bu arada baska sitede erken guncellemiyor
İstanbul için kötü. Gfs ile aralarında fark var. Ivon dan belliydi
Öğlen ile aynı gibi çıkmış, bakalım neler olacak?