- Resmi Gönderi
Gfs ve gem senaryo ortalamaları istanbulun her yeri en az 15-20 cm kar alır diyor ancak artık takip edilmesi gereken başka modeller var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs ve gem senaryo ortalamaları istanbulun her yeri en az 15-20 cm kar alır diyor ancak artık takip edilmesi gereken başka modeller var
24 Ocak 2022 meşhur vorteks
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu sistemi geçecek mi sizce
Alacağın olsun ecmwf
Bu sistemi geçecek mi sizce
Geçmesini bekliyoruz. Tabi ki yağış her an değişebilir.
Geçmesini bekliyoruz. Tabi ki yağış her an değişebilir.
akşam 6-7 radar takibi yapıyoruz yağış kütlesi o kadar yavaş hareket ediyor ki ha girdi ha girecek derken gece saat 11-12 dışarda hava turuncu gökgürlüyor ana yollar tamamen karla kaplanmış tuzlama araçları bile yetersiz geliyordu.
24 Ocak 2022 meşhur vorteks
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ah be seytan üçgeninde 6 saatte 40 cm örtü yapmıştı. (Başakşehir Beylikdüzü Esenyurt)
Profilimdeki foto bile vortex e ait 🥲
İcon gece başlayacak
Okulu 1 hafta daha kapattım ben ya kim gidecek ilk hafta ders falan
Benim saü tatil olur herhalde
esenlerde 15cm görebilseydim yeterdi umarım fazlası olurda eksiği olmaz
esenlerde 15cm görebilseydim yeterdi umarım fazlası olurda eksiği olmaz
görürsün fazlasını
Gfs gibi gelirse 2015 i geçebilir
Bi defa sıcaklı sorunu yok. Ancak sistem bana göre Gfs gibi gelmemeli. Ecm de uygun değil. İstanbul için en iyisi ikisinin ortası.
Bi defa sıcaklı sorunu yok. Ancak sistem bana göre Gfs gibi gelmemeli. Ecm de uygun değil. İstanbul için en iyisi ikisinin ortası.
Ben diyorum ne doğulu ne batılı ortası olacak bence