Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
- Resmi Gönderi
CAN abi sistem için haritalı cm hesabı yapacak mısın ?
arpege icon bu kadar farkliyken ana modellerden beklemem gerekebilir aksam hatta yarini
-
ENS 500 hpa ortalaması -38
Meali nedir hocam var mı batılama
-
Meali nedir hocam var mı batılama
var
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dün akşamki diyagram nerede bu nerede iki ana modelde hala bir orta yol bulamadı
-
geçtiğimiz sistemde kapımın önünde kky yağarken 3km ötemde çamlıcada 5-10cm birikim vardı , bu sistemde kapımın önüne 10 15 yağsa (atasehir) çamlıca min 40cm alır gibime geliyor
-
Iconun çıktısını çok beğendim 850 hpayıda bir tık arttırdımı mükemmel olur İstanbul adına tabi
-
Siteme bu kadar az süre kalmışken her modelin farklı çıktı vermesi mutabık olamamaları çok enteresan geliyor
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs bu ipiyle kuyuya inilmeyeceğini bir kez daha uygulamalı şekilde gösteriyor bize. Akşam güncellemeleri can sıkabilir.
-
Icon öğle efsaneydi yani akşamın benzer olmasıda bizim için iyi birşey
-
Ortalama bir sistem alacağız gibi ortalama altına evrilmesin yeterli olur. DEK sistemi olduğu için kendi konumuda 2017'den sonra en iyi sistem olur mu emin değilim
-
Medyadaki cm tahminlerinin genel olarak abartıldığını düşünüyorum. İstanbulda 25 cm geçen yerler sadece anadolu yakasının yüksekleri olur. Avrupa yakasında ise binkılıç tarafları bu değerleri görebilir. Onun haricinde başakşehir sultangazi civarı iç-orta kesimler 15 cm ortalama alır maksimum. 2 gün önceki gfs gece güncellemesinde gördüğümüz şey gelseydi efsanelik bir sistem olurdu çoğu yer 1 metreyi zorlardı ancak sistem yaklaştıkça bozma (bozmadan kastım 500 hpa çekirdeğinin doğulayıp gücünün kırılması) olayı yeniden tekerrür etmiş gibi görünüyor. 2019 şubat sistemi civarında bir örtü alırsak şanslı sayarım kendimi.
-
Medyadaki cm tahminlerinin genel olarak abartıldığını düşünüyorum. İstanbulda 25 cm geçen yerler sadece anadolu yakasının yüksekleri olur. Avrupa yakasında ise binkılıç tarafları bu değerleri görebilir. Onun haricinde başakşehir sultangazi civarı iç-orta kesimler 15 cm ortalama alır maksimum. 2 gün önceki gfs gece güncellemesinde gördüğümüz şey gelseydi efsanelik bir sistem olurdu çoğu yer 1 metreyi zorlardı ancak sistem yaklaştıkça bozma (bozmadan kastım 500 hpa çekirdeğinin doğulayıp gücünün kırılması) olayı yeniden tekerrür etmiş gibi görünüyor. 2019 şubat sistemi civarında bir örtü alırsak şanslı sayarım kendimi.
Kesinlikle haklsınız hocam. Bire bir katılıyorum ama icon güncellemesinden sonra 15 cm de biraz hayal oldu. Son 2 günün en kötü güncellemesi diyebiliriz. Gfs ye bakalım bi tekrardan
-
Kesinlikle haklsınız hocam. Bire bir katılıyorum ama icon güncellemesinden sonra 15 cm de biraz hayal oldu. Son 2 günün en kötü güncellemesi diyebiliriz. Gfs ye bakalım bi tekrardan
Yarına kadar takip yapmayı planlıyorum eğer modeller arası turarsızlık devam ederse bizim için tamamiyle yaşa gör sistemine evrilecek zaten. 2020 şubat gibi bir durum var çünkü modelde görünenden farklı bir sistem bile yaşayabiliriz şuan görünene göre. İnşallah sonumuz 2020 gibi olmaz 10 cm beklerken sabaha karşı şakır şakır yağmur almıştım çünkü
-