- Resmi Gönderi
14.02.2025 Karacadağ /Diyarbakır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur14.02.2025 Karacadağ /Diyarbakır
20 x zoom yaptığım için netlik kötü olabilir 🫣
SİVEREK/KARACADAĞ RADAR SAHASI Siverek - Şanlıurfa | 65 |
65 cm Karacadağda. Önümüzdeki sistemlerden sonra metreyi geçer
Bu soğuğun kuvvetini vurgulamak istiyorum. Sistem girişinde 12 dereceden 1 dereceye düşüş 🫣. Şu an için modeller kötü değil. Takibe devam. 2-3 güne netleşir.
Eğer sistem biraz daha batilayip 500 hpa Akdeniz'e inerse o zaman var ya kara gömülürüz. Şu anki yağışı gerçekçi bulmuyorum.
Gaziantep için ne düşünüyorsunuz
Sistem çok batıladı. Maalesef boş geçme ihtimalimiz var
Bize ukmodaki gibi batılı iniş lazım. 500 hpa batı Akdeniz'e inecek o zaman 2-3 ab patlar. Şimdiki ecm verilerinde Azor Akdeniz'de ab atlatmaya izin vermiyor çok doğulu iniyor soğuklar . Gfs gece ne verecek bakalım
Sistem çok batıladı. Maalesef boş geçme ihtimalimiz var
Teşekkür ederim
Bize ukmodaki gibi batılı iniş lazım. 500 hpa batı Akdeniz'e inecek o zaman 2-3 ab patlar. Şimdiki ecm verilerinde Azor Akdeniz'de ab atlatmaya izin vermiyor çok doğulu iniyor soğuklar . Gfs gece ne verecek bakalım
Teşekkür ederim. Şu anlık ukmo iyi Galiba Gaziantep için
Sistemin batılı inmesi mi iyi doğulu inmesi mi iyi onu anlayamadım Harunsalman
Sistemin batılı inmesi mi iyi doğulu inmesi mi iyi onu anlayamadım Harunsalman
Batılı inmesi iyi çünkü doğulu inince yağış oluşmuyor. Ab patlaması için batılı inmesi lazım. Doğulu inince Azor basıyor ve oluşan ab hızla doğuluyor sadece bölgenin doğusuna yağış bırakıyor o da az bir yağış. Batılı inerse sistem suresi uzar ve yağış çok daha iyi olur yoksa kuru soğuk
Batılı inmesi iyi çünkü doğulu inince yağış oluşmuyor. Ab patlaması için batılı inmesi lazım. Doğulu inince Azor basıyor ve oluşan ab hızla doğuluyor sadece bölgenin doğusuna yağış bırakıyor o da az bir yağış. Batılı inerse sistem suresi uzar ve yağış çok daha iyi olur yoksa kuru soğuk
Anladım başkan ama modellerde adam akıllı yağış göstermiyor maalesef umarım istediğimiz yağışı alırız
Anladım başkan ama modellerde adam akıllı yağış göstermiyor maalesef umarım istediğimiz yağışı alır
Bu soğuklar çabuk çabuk gelmez gfs gece önemli bakalım