Harunsalman var mı bir değişiklik olumlu olumsuz
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Harunsalman var mı bir değişiklik olumlu olumsuz
Batilama var yağış kuvvetlendi ama biraz daha batilama lazım bölge geneline yayılması ve süresinin artması için.
-
Batilama var yağış kuvvetlendi ama biraz daha batilama lazım bölge geneline yayılması ve süresinin artması için.
Evet Gaziantep için yağış artmış biraz
-
Senin beklentin nedir peki Harunsalman
-
Senin beklentin nedir peki Harunsalman
Valla yorum yapamam ben çünkü ortalık çok karışık ecm gibi gelse tam gittik. Sade kuru soğuk
-
- Resmi Gönderi
Valla yorum yapamam ben çünkü ortalık çok karışık ecm gibi gelse tam gittik. Sade kuru soğuk
Ecmwf geceye bakarız başlar yarım saate
-
Gfs ortalama da baya batilayip azoru dikleştirmiş. Şu ana kadar gfs ecm yi kendine çekti. İnşallah devam eder. Bekliyoruz
-
Ecm geceyi nerden takip ediyorsun hocam
-
- Resmi Gönderi
Ecm geceyi nerden takip ediyorsun hocam
Weatherbell’den. Paylaşıyorum model konusunda bir uğrarsınız
-
Weatherbell’den. Paylaşıyorum model konusunda bir uğrarsınız
Tmdr hocam
-
- Resmi Gönderi
Harunsalman GEM tam istediğimiz gibi çıktı. Beklediğimiz AB’yi ilk o verdi. Ne dersin böyle bir senaryo olası duruyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Icon da iyi bölge içinThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harunsalman GEM tam istediğimiz gibi çıktı. Beklediğimiz AB’yi ilk o verdi. Ne dersin böyle bir senaryo olası duruyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu senaryo daha mı mantıklı
-
Sahutt aslında gfs de görüyor ab leri ama derinleştirmiyor. Ya da doğuya güneye atıyor.şu an cumartesi pazar ve pazartesi günleri sağlam kar olacak gibi görünüyor. Çarşamba günü gfsde de belli olur ab ler. Yönü zaten son 24 saate anca belli olur
-
- Resmi Gönderi
Bu senaryo daha mı mantıklı
Kesinlikle. Harunsalman hocama katılıyorum. Bu soğuklara Akdeniz’in tepkisiz kalmasına imkan yok bence
-