14-15-16 ocak ta şırnak kar sınırı 800 metreye inermi
Bir şey söylemek için erken siklonun hareketi her güncelleme değişiyor ne desem yalan olur yakın bir tarihte tekrar bakalim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur14-15-16 ocak ta şırnak kar sınırı 800 metreye inermi
Bir şey söylemek için erken siklonun hareketi her güncelleme değişiyor ne desem yalan olur yakın bir tarihte tekrar bakalim
Sahsen 1000 rakım üstü için umitliyim güzel bir örtü olacak inşallah
soğuklar çok geç giriyor keşke biraz daha erken girse
Gfs öğle çalıştırmasında soğuk tam giriş yaparken İtalya üzerinde ab oluşturduğu için soğuklar G.doğuya yetişemeden hızla yukarı enlemlere tırmanıyor. Gfs modellerinin yaklaşık %70 i bu yönde. 19-20 gibi kar alma olasılığı daha yüksek. Belki de bunlar palavradır akşam değişir. Ben gelen bu sistem hakkında hiçbir şeyden emin değilim. Tek bildiğim kışın yeni başladığı ve sibiryanın uyanışının çok işimize yarayacağı.inşallah 23-24 gibi efsane sistem alacağız.
Bu sefer soğuk var yağış yok
Şimdi görünümde kar ümitlerinizi az tutun.
Şimdi görünümde kar ümitlerinizi az tutun.
olmayan ümitleri mi?
Maalesef modeller çok kötü gidiyor.Ama sali yi gormeden bir şey diyemem.Şimdi genel bir değerlendire yaparsak 900-1000 arası kar görür. MEHMET73 konumunun ekmeğini yiyecen bu sistemde.14 kky, büyük ihtimal 15i yavaş yavaş kar yağışını görürsün.
Diğer rakımda oturanlar biraz daha beklemek zorundayız.Şuan çok şey net ama her şey net değil. Bu değerlendirmem 15-16-17 içindi.18 19 20 için güzel görüntüler veren modeller var.
Mkaymaz21 toprağım bizde sıkıntı yok gibi
Mkaymaz21 Abi ayın 15 de yağmur gözuküyor konumuma 18 kky gözüküyor
Mkaymaz21 Abi ayın 15 de yağmur gözuküyor konumuma 18 kky gözüküyor
Ben değerlendirmeyi yaptım dostum.Bölgenin konumunu baz alarak.15 i kar görürsün büyük ihtimal.
Sali akşami il ilçe tahminlerine bir daha bakarız.
Ben değerlendirmeyi yaptım dostum.Bölgenin konumunu baz alarak.15 i kar görürsün büyük ihtimal.
Abi uludere ilçesine mi baktın
Abi uludere ilçesine mi baktın
900 rakım baktım dostum.Senin köyünle ilçe çok farklı biliyorum
Mazıdağı için ne düşünüyorsunuz hocam
Ooo doktor bey nasılsınız? Bu sene göremiyoruz sizi işlerden dolayı herhalde.Bugünki çıktılari göreyim yarın cevavplarız artık.