Mkaymaz21 Abi böyle gelirse konumum kar alabilrmi
Sınırda kalırsın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMkaymaz21 Abi böyle gelirse konumum kar alabilrmi
Sınırda kalırsın.
Abi windy takip ediyorum. Dün kurtalana 50 cm kar veriyordu..şimdi yok... Hangi siteyi takip edelim bi öneriniz var mı ..Weawow hava durumu ve the weather channal ayrıca telefonda yüklü
Abi windy takip ediyorum. Dün kurtalana 50 cm kar veriyordu..şimdi yok... Hangi siteyi takip edelim bi öneriniz var mı ..Weawow hava durumu ve the weather channal ayrıca telefonda yüklü
Abem sen burayi takip et.Kar haritaları çok değişir ve her konumu ayrıntılı göstermez bazen.Sadece görüntü olarak birkaç fikir verir.Ornek Valden voltran a 2metre bile kar veren kar haritası vardı.Soylesin şimdi kaç cm kar var=D
Vallahi hocam artık kar haritalarına bakmama kararı aldım ? eğer soğuklar yağış zamanında güneydoğuya inerse müthiş bir kar alırız bana göre. Ama soğuklar yağıştan sonra gibi gözüküyor.
Böyle gelirse pazartesi günü kar sınırı sekiz yüz metre civarı olur
Abem sen burayi takip et.Kar haritaları çok değişir ve her konumu ayrıntılı göstermez bazen.Sadece görüntü olarak birkaç fikir verir.Ornek Valden voltran a 2metre bile kar veren kar haritası vardı.Soylesin şimdi kaç cm kar var=D
Eyvallah Üstad . İyki varsınız çok güzel oluyor takip etmek . Elinize sağlık
?????? Havada gördüm modellerin günahını almiyim
Mkaymaz21 Yeni güncellenmelerde değişiklik varmı
Mkaymaz21 Yeni güncellenmelerde değişiklik varmı
Yarin akşam çıktılari da gordukten sonra degerlendirme yapacağım.
Mkaymaz21 hocam Siverek her guncelde az çok bı miktar kar alıyor sizce nasıl olur?
Mkaymaz21 hocam Siverek her guncelde az çok bı miktar kar alıyor sizce nasıl olur?
Urfa merkez ve güneyi sıkıntılı şuan.Kuzeyde kalan ilçeleri iyi görünüyor.Yarın akşam noktayi koyarız
Urfa merkez ve güneyi sıkıntılı şuan.Kuzeyde kalan ilçeleri iyi görünüyor.Yarın akşam noktayi koyarız
EvelAllah kuzey dogudayız ??
Mkaymaz21 hocam Siverek için ecmwf nasıl acaba pek iyi değil gibi.
Gfs ile ecmwf arasında çok fark var neden acaba? Ecmwf nin sıcak çıktısı mı acaba bu sabah 20cm veren ecmwf şuan çok az bı miktar veriyor ???