Ortada batman merkez diye bir şey kalmaz batman merkez artik sason olur .Biraz dahabeklemk lazım netleştirmek için.
İnşallah hocam beklemedeyiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOrtada batman merkez diye bir şey kalmaz batman merkez artik sason olur .Biraz dahabeklemk lazım netleştirmek için.
İnşallah hocam beklemedeyiz
Mkaymaz21 hocam öğle günceli biraz daha iyi çıktı gibi konumum için
Mkaymaz21 hocam öğle günceli biraz daha iyi çıktı gibi konumum için
Evet iyi çıkti.Artik radar ve sıcaklık takibine akşamdan sonra başlayabiliriz.Anı yaşama vakti
Evet iyi çıkti.Artik radar ve sıcaklık takibine akşamdan sonra başlayabiliriz.Anı yaşama vakti
Herşeyin Hayırlısı hocam ilginizden dolayı Teşekkür ederim.
Herşeyin Hayırlısı hocam ilginizden dolayı Teşekkür ederim.
Vallahi bıktım bu modellerden .Cidden bu meteorloji işini seveni takdir etmek lazim sürekli tahmine dayali yorum yapmak bana göre değil.Sigara gibi bir şey bu bırakmak istiyorsun ama olmuyor :'D
Vallahi bıktım bu modellerden .Cidden bu meteorloji işini seveni takdir etmek lazim sürekli tahmine dayali yorum yapmak bana göre değil.Sigara gibi bir şey bu bırakmak istiyorsun ama olmuyor
Hocam bende bikaçkez bırakmayı düşündüm ama olmadı :D
Vallahi bıktım bu modellerden .Cidden bu meteorloji işini seveni takdir etmek lazim sürekli tahmine dayali yorum yapmak bana göre değil.Sigara gibi bir şey bu bırakmak istiyorsun ama olmuyor :'D
Hocam bu gece batmana soğuk girermi güneyli rüzgarlar hakim şu an
Hocam bu gece batmana soğuk girermi güneyli rüzgarlar hakim şu an
Gece 2 3 ten sonra ancak sıcaklık kky-kar değerlerine iniyor. ARA ara yağış sadece kar olarak düşecek ama beyazlama ihtimali çok düşük.Batmanlılar 19-20-21i beklesin
Mkaymaz21 hocam bölgenin Mardin'in doğusu demişsiniz mazidagin şansı var mı 19-20 için
Mkaymaz21 hocam bölgenin Mardin'in doğusu demişsiniz mazidagin şansı var mı 19-20 için
Zor hocam ancak hafif kar ile geçirir mazidağı
Bugün için ne diyorsunuz ne zaman başlar ve örtü olur mu sizce
Hocam artık örtü de alamayız kar da çünkü adam akıllı yağış yok şimdi başladı o da yağmur gece de zannetmiyorum yağış olsun radar bu kutleden sonra bomboş sizce ne olur hocam
Hocam artık örtü de alamayız kar da çünkü adam akıllı yağış yok şimdi başladı o da yağmur gece de zannetmiyorum yağış olsun radar bu kutleden sonra bomboş sizce ne olur hocam
Uykun ağır değilse sabahla bugün yatarsan çok şey kaçirirsin
Bugün için ne diyorsunuz ne zaman başlar ve örtü olur mu sizce
Çok ince örtü alabilirsniz
Diyarbakir in kuzey ilçeleri çok iyi kar aliyor elime görsel geçerse atarız.