bu sefer son 48h girmeyene kadar takip etmemeye kararlıyım ?
Fazla gaza gelmeden takip edelim. ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu sefer son 48h girmeyene kadar takip etmemeye kararlıyım ?
Fazla gaza gelmeden takip edelim. ?
Gfs istikrarlı bı şekilde en soğuk senaryoları veriyor guncellemelerde
öğle çıktısı diagramda ortalamaya göre daha sıcak çıktı sunmuş martın ilk 5 günü için
Aralık ocakta yaşanmayan gelişmeler Şubat sonunda yaşanıyor azor kışın nerdeydin koçum
Uzun zamandır yoktum endeksleri görür görmez sahalara döndüm bu mart başka olacak etkili iki atak bekliyorum bir atak daha var o rakım sistemi olabilir
Uzun zamandır yoktum endeksleri görür görmez sahalara döndüm bu mart başka olacak etkili iki atak bekliyorum bir atak daha var o rakım sistemi olabilir
1 tane olsun bizim olsun rakım tanımasın bizi kar yağışına gömsün..
Harunsalman hayırlı olsun.uzun vadede yorumların enfes umarım now casting konusunda da rakip tanımazsın. Başarılarının devamını dilerim genç adam
Harunsalman hayırlı olsun.uzun vadede yorumların enfes umarım now casting konusunda da rakip tanımazsın. Başarılarının devamını dilerim genç adam
Teşekkür ederim abim. İnşallah seninle birlikte gelişicez. Senden öğrenecek çok şeyimiz var. ❤❤
bazıları mgmye atıp tutuyor ama çok iyi mühendisleri de var alın buyrun güzel bir çalışma
Aklımdaki tarihler 7/8 ve 13/14 rakım sistemi dediğim mart başı ne yazık ki bozuldu
Ve tavsiyem şu dönemde model değil endeks takip etmeniz
Harunsalman hocam Şırnak şenoba köyü durum nedir hafta içi teşekkürler
Harunsalman hocam Şırnak şenoba köyü durum nedir hafta içi teşekkürler
Hafta içi yağmur sağanakları olacak. Perşembe günü daha kuvvetli yağmur var. Sıcaklık yetersiz duruyor. Gelişmeleri haber veririm.
Mart ayinda ne kadar yağış alabilirsek o kadar iyi olacak önümüzdeki aylar için.
Mart ayinda ne kadar yağış alabilirsek o kadar iyi olacak önümüzdeki aylar için.
Kuruduk yaw ew çiye