DİYARBAKIR 2020YE YAĞMURLA GİRİYOR AN İTİBARİYLA
ElvedA karsız tuzsuz 2019 hoşgeldin 2020
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDİYARBAKIR 2020YE YAĞMURLA GİRİYOR AN İTİBARİYLA
ElvedA karsız tuzsuz 2019 hoşgeldin 2020
YUNUS S. Üstad sorunu cevaplar bende burda cevaplamak istedim maalesef yağmur var hemşehrim.Antepin durumu Dbkırdan da kötü
Bu arada DİYARBAKIR LİCE SABAH YAĞAN KARDAN KARELER:
Antep Nizip'te yaptım askerliğimi o sene 30-40 cm arası kar yağmıştı. Köylüler bile şaşırmıştı.
Biz 50 senedir böyle kar görmedik demişlerdi.
Önümüzdeki, Ocak ayı boyunca, Gaziantep/Şahinbey ilçesi havada da olsa kar görmez mi?
Önümüzdeki, Ocak ayı boyunca, Gaziantep/Şahinbey ilçesi havada da olsa kar görmez mi?
13-16 Ocak havada kar görme ihtimali var küçük bir olasılıkta olsa.
YUNUS S. Kardeşim kar için çok zor bir coğrafyada yaşıyorsun. İnşaAllah yağar.
Son resmini arakladim Mehmet haberin olsun
Mavi baskın bir renk olmuş hoş
Diyarbakır
Cuma günü yağmur olarak başlayan yağış Diyarabkır Siirt ve Mardinin yüksek kesimlerinde kky ve kara çevirebilir.Aysonu sistemi umudumuz devam ediyor.Modeller ne kadar kötü çıksada sistemin geleceğine inanıyoruz.Gelirse bizde çok güzel etkileneceğiz.
Diyarbakır;Sabah saatlerinde hafif kar yağışı başlayacak.Öğleye doğru sıcaklığa bağlı olarak kky veya yağmur görülecektir.
Batman;Yağmur görünüyor ancak havada kar görülebilir kısa sürede olsa.
Mardin;Kky ve hafif kar görülecektir
Aysonu sistemi gelirse G.doğu kara gömülecek.Özelikle doğusu haritadan da silinebilir.
Buraya yazayım dedim :D.Artık forumda eskisi gibi aktif olamayacağım maalesef malum büyük sınav yaklaşıyor ama ara ara girerim video falan hallederiz hepinizi seviyorum Allaha emanet
Buraya yazayım dedim :D.Artık forumda eskisi gibi aktif olamayacağım maalesef malum büyük sınav yaklaşıyor ama ara ara girerim video falan hallederiz hepinizi seviyorum Allaha emanet
Eline sağlık abim
Bizde seni severiz, sık sık gel yok yazarım bak
Allah'a emanet ol sende
mgm bu gece batmanda kky olacak diyor yani 3 saat sonra gibi saat 3 ile sabah 6 arasi? Sizce olur mu