Birkac saat içerisinde ilk yarışma konusu açılacaktır. Duyurulur..
SİTE İÇİ GENEL DUYURULAR
-
CAN -
17 Şubat 2017 21:39 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Haydi hayırlısı olsun bakalım
-
- Resmi Gönderi
Site çökme noktasından kurtarılıp 1 saat geriye yedeklenmiştir. Hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar eğitim hayatımın dönüm noktasında olmam sebebiyle şuan itibariyle yöneticilik gorevimden ayrılıyorum. Şuana kadar ki bu görevim süresince kalbini kirdigim birileri varsa hakkını helal etsin. Ilerde belki tekrar görüşürüz , kendinize iyi bakın :bb:
-
Öncelikle sitemize emeklerinden dolayı teşekkür ederim kardeşim. Bizler burda bir aileyiz elbette döneceksin. Sana diğer okul ve iş hayatında başarılar dilerim. Önce okul sonra burası. bizler burda senin yokluğunu hissetirmeyecegiz her zaman kapımız ve gönlümüz açık.
Sende hakkını helal et. Hayatında başarılar diliyorum.
Bizleri unutma arada da olsa yaz.:bb:
-
- Resmi Gönderi
Yeni Temalar eklenmiştir.
-
Güneydoğu Anadolu Bölgesine sorumlu alınacaktır.
İlgilenen arkadaşlar yöneticilere özel mesaj ile iletmeniz gerekmektedir.
-
Yeni Üye Olan Arkadaşlar
Lütfen;
Kişisel Bilgilerinizden Konum ve Rakım Bilgilerini Yazınız.
-
Başka forumda yazamadıklarını bu forumda yazan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla kafasına göre cm yazan arkadaşlar hangi verilere göre cm hesabı yazıyorsunuz kendi konumu için soru soran arkadaşlar başkasının konumuna cm veriyor!!!
Başka yerlerde yazamazsınız yazdırmazlar o yüzden bu Genel uyarıyı dikkate almanızı tavsiye ederim bir daha forumda bu tür şeyler görürsem ip ban atacağım!!!
-
- Resmi Gönderi
EmreKaya forum kurallarına uymadığından dolayı 1(bir) günlüğüne siteden uzaklaştırılmıştır.
-
Nami kardeşim profil bilgilerine konumunu girermisin? Şimdiden teşekkür ederiz.
-
SNOWSTORM kardeşim profil bilgilerine konumunu girermisin? Tşk ederiz..
-
- Resmi Gönderi
Profil bilgilerinizi doldurunuz lütfen.
-
- Resmi Gönderi
Yakın zamanda forum olarak tahminlerin çalınmasını engellemek adına son 3 güne kadar bazı önemli sistemleri Emektar Üyelere özel forumlarda paylaşacağız. Emektar Üye olarak bir çok ayrıcalığa sahip olabileceksiniz.
Bu kısa forum güncellemesi bu hafta içinde olacaktır ve yeni sistem tarihi verilecektir.
-
- Resmi Gönderi
Akdeniz Bölge Sorumlusu Enes_1 olmuştur..
Hayırlı olsun abim
-