- Resmi Gönderi
Dilek, İstek ve Öneri Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
-
Abiler bende bir tane emoji düşünüyorum koyar mısınız
-
Ilıkçılara özel emoji eklenmeli
-
Ve beğenmeme atılınca bildirim gelmiyor onu da düzeltirseniz cok iyi olur
-
Ilıkçılara özel emoji eklenmeli
Reis sen hani kar severdin
-
Forumun adı değiştirilmeli.
Ilıkcılarinsesi
-
- Resmi Gönderi
Forumun adı değiştirilmeli.
Ilıkcılarinsesi
Olur dikkate aldım bunu :coksıcak:
-
Acaba Futbol konusunu Süper Lig TFF 1.Lig TFF 2.Lig TFF 3.Lig TFF BAL Ligi diye ayırmak mümkünmüdür
-
Voleybol Basketbol konuları da açılabilir
-
- Resmi Gönderi
Acaba Futbol konusunu Süper Lig TFF 1.Lig TFF 2.Lig TFF 3.Lig TFF BAL Ligi diye ayırmak mümkünmüdür
Onu bilemem
Lakin futbol konusuna hepsini yazabiliriz
Ayırmaya bence gerek yok
Voleybol Basketbol konuları da açılabilir
Var zaten spor konusunda abim
-
Sizce ne yapmalıyım? adlı bir konu açılabilir arkadaşlarımız ne zaman bir ikileme düşse yardımcı olabilmemiz için .
-
- Resmi Gönderi
Sizce ne yapmalıyım? adlı bir konu açılabilir arkadaşlarımız ne zaman bir ikileme düşse yardımcı olabilmemiz için .
Acalim bakalım abim..Belki yazan çizen olur
-
Bence tahmin ,bilgi veya hava olaylarını anlatırken kullanılan kelimelerin anlamının ne olduğunun detaylı açıklaması ile birlikte yazıldığı bi başlık açılmalı örnek ver diye sorarsanız ; Ab ,Yb ,azor , siklon , +4sigma ,850hpa ,troposferik engelleme vs... daha bir sürü kelime var ben çoğunu biliyorum ama başlarda ben de bilmiyordum yeni gelenlere yardımcı olmak için böyle bir başlık açılmalı bence, eğer zaten varsada sürekli güncellenmeli.
-
- Resmi Gönderi
Bence tahmin ,bilgi veya hava olaylarını anlatırken kullanılan kelimelerin anlamının ne olduğunun detaylı açıklaması ile birlikte yazıldığı bi başlık açılmalı örnek ver diye sorarsanız ; Ab ,Yb ,azor , siklon , +4sigma ,850hpa ,troposferik engelleme vs... daha bir sürü kelime var ben çoğunu biliyorum ama başlarda ben de bilmiyordum yeni gelenlere yardımcı olmak için böyle bir başlık açılmalı bence, eğer zaten varsada sürekli güncellenmeli.
bir çok konu var ve eklemeye devam ediyoruz konu sayımızı 10000 çıkarmayı hedefliyoruz
-