Çöp atmaya gitmiştir :thumbsup:
Bizim gibi ev erkeklerinin rutin işlerinden dayı mutlaka vi vakit namaza giderken elime tutuşturulur
:lol:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇöp atmaya gitmiştir :thumbsup:
Bizim gibi ev erkeklerinin rutin işlerinden dayı mutlaka vi vakit namaza giderken elime tutuşturulur
:lol:
Ben çöp möp atmam :cool:
(He şunu yazem döker gelirim)
:ehuehu: :deli:
Ben çöp möp atmam :cool:
(He şunu yazem döker gelirim)
:ehuehu: :deli:
Sende bendensin dayı masaya yumruğu vurup masanın altına girerim bende :dance: :rofl:
Masa yok ben direk gaçıyom çöplen :pon: :pon:
Arkadan Uçan Terlik Gelmesin Dayı çok tehlikeli bir silah dikkat et :rofl:
Uçan terlik iyi onu bloke ederim de, bazı ağır eşyalar istop edilmiyor :thumbsup:
Uçan terlik iyi onu bloke ederim de, bazı ağır eşyalar istop edilmiyor :thumbsup:
Dayı sen eski futbolcusun göğüs kontrol yapabilirsin :kahretsin: 8o:thumbsup: :şaka:
He göğüs dersin :kasli:
Bende göğüs sineğin kanadı kimin Allah etmeye Yarım kalırız :D
Dayım küçükken topun hiç inşaata kaçmadı mı :rofl:
Dayım küçükken topun hiç inşaata kaçmadı mı :rofl:
Oooooo yeahhhh
Eskiden inşaat mi vardı? Her yer boş ve saha doluydu.
Az önce bir haber dinledim . Yerin ismini unuttum.
Bir cami inşaatı devam ederken akşam vakti inşaat çalışanları demlemiş .cami imamı da ordaymış yoldan geçen bir kişiyi içmeye çağırmış. Tam o esnada cami inşaatına giren adam inşaatın çökmesi bir olmus. Olayda içeri giren kişi yaşamanı yitirmiş. imamla birlikte 4 işci yaralanmış.
Demek ki içmenin de zararı oluyormuş.
Eceli gelen camii.............
Az önce bir haber dinledim . Yerin ismini unuttum.
Bir cami inşaatı devam ederken akşam vakti inşaat çalışanları demlemiş .cami imamı da ordaymış yoldan geçen bir kişiyi içmeye çağırmış. Tam o esnada cami inşaatına giren adam inşaatın çökmesi bir olmus. Olayda içeri giren kişi yaşamanı yitirmiş. imamla birlikte 4 işci yaralanmış.Demek ki içmenin de zararı oluyormuş.
Ecel diyelim abi Rızkı o kadarmış Allah c.c rahmet etsin
Her ümmetin bir eceli vardır. O ecel geldiğinde, ne bir ân erteleyebilirler, ne de öne alabilirler.
Âraf sûresi 34.Âyet