hocam bana yine bi demli cay :D
"Bir Çaycının Hava Defteri"
-
-
- Resmi Gönderi
hocam bana yine bi demli cay :D
He tamam ..Eskiler bilirler sistem varsa çaya rağbet çoğalır..Sistemler de tarifemiz aşağıdadır :lol: :rofl: :rofl:
-
@whisper beymusaitseniz alabilirmiyim ?
:D -
hocam borç olarak yaz :D
-
Dayı çek bi tavşan kanı paşa çayı :lol:
-
@whisper
Lütfen resimleri paylaşırken izin almayı unutmayınız. aksi takdirde telif hakkımı hatırlatır. Bu kez kullanmanıza izin veriyorum.
:banned: :fırla: -
hocam borç olarak yaz :D
veresyimiz yoktur geçen yıl bu sebeplerden dolayı ocağına icra geldi sağolsun dayım halleti.
-
- Resmi Gönderi
-
hocam nasil odicez peki ?
-
- Resmi Gönderi
hocam nasil odicez peki ?
Hmm kampanya edek o zaman.Model paylaşımların da sistem düşürene 3 gün beleş :deli:
-
:rofl: :rofl: :rofl:
Hocam aksam aksam gulrdunuz yaw :D
Ben ozaman ful model paylasim 3 gun yetmicek gibi bu kışa :dance: -
- Resmi Gönderi
:rofl: :rofl: :rofl:
Hocam aksam aksam gulrdunuz yaw :D
Ben ozaman ful model paylasim 3 gun yetmicek gibi bu kışa :dance:Yav abim ne edek? gönüller mutlu olsun, gülümseyelim, yaradan da müsade ederse kar tifan verirse tepiniriz.. Arada laklak çeşme felan.Dikkat ortalık bulaşık kaynıyor, ayağınız takılıp düşmeyiniz :rofl: :rofl: içen gidiyor üle :catisma: :catisma:
-
Ooooo dayı olmazki sen böyle yaparsan nerden para gelcek foruma Sinan can Yusuf seni keser valla ben karışmam .
-
- Resmi Gönderi
Ooooo dayı olmazki sen böyle yaparsan nerden para gelcek foruma Sinan can Yusuf seni keser valla ben karışmam .
Yok üle sürümden etcez paraları..Sistem düştümü bu demliği sana etcem sokakta full satış sende..Zararı oradan bertaraf edecez :rofl: :rofl: :fırla:
-
Hocam kar gelsinde hele. ben ozaman sokağa çikar para toplarim :D
-