Ve beklenen oldu Mgm koydu kar ikonlarını muhtemelen pazartesi Salı yoğun kara çevirir
Mgm Tahminleri, Uyarıları
-
-
MGM duygularımızla oynama Eskişehir olarak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğun kar ikonu koyar diye bekliyodum ben ama koymamış
-
Yoğun kar ikonu koyar diye bekliyodum ben ama koymamış
Son 2-3 gün kala koyar temkinli gidiyor ama ayın 23 ünü bulutlu beklemiyorum çoğu yerde kar devam eder onun pek inandırıcılığı yok.
-
Son 2-3 gün kala koyar temkinli gidiyor ama ayın 23 ünü bulutlu beklemiyorum çoğu yerde kar devam eder onun pek inandırıcılığı yok.
İnşallah
-
- Resmi Gönderi
Haftalık tahmin haritasında genelde 3. Güne kadar şiddetli yağış kuvvetli yağış ibarelerini koyuyorlar, yani her geçtiğimiz gün bölgemiz geneline yoğun kar ibarelerini görürüz
-
selamün aleyküm güncel çıktıyı atabilecek var mı
-
selamün aleyküm güncel çıktıyı atabilecek var mı
Atıldı ya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
pardon gözümden kaçtı kusura bakmayın 🫡
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
Denizlerimizde (Batı Karadeniz (Zonguldak Kastamonu arası) Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın, yarın (17.02.2025 Pazartesi) öğle saatlerinden sonra doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
17.02.2025 12.00-17.02.2025 23.00
-
Yoğun kar ikonlarına hazır mıyız ? 🙂
-
- Resmi Gönderi
Yoğun kar ikonlarına hazır mıyız ? 🙂
Ben değilim kalbim kaldırmaz
-