Son gelişmelere göre sabah model güncellemelerine çok aykırı kütleler oluşmaya başladı. Çok daha erken yağış girişi olabilir.
hocam tam geliyor gelmekte olan diyorum bakıyorum erken geliyor nedir bu çektiğimiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon gelişmelere göre sabah model güncellemelerine çok aykırı kütleler oluşmaya başladı. Çok daha erken yağış girişi olabilir.
hocam tam geliyor gelmekte olan diyorum bakıyorum erken geliyor nedir bu çektiğimiz
Bakalım hocam, ne yönde etkisi olacak bu olayın göreceğiz.
sizce ne olur durum ? (tahminen)
sizce ne olur durum ? (tahminen)
Ben tahminimi belirttim artık radar takip edeceğiz.
Şuan radardaki yağışlar beklenenden yaklaşık 3 saat erken geliyor.
Şuan radardaki yağışlar beklenenden yaklaşık 3 saat erken geliyor
hocam ben asıl cephenin akşam saatlerinde geleceğinin düşünüyorum bu yağışlar yağmur şekilinde geçer zararı olmaz bence
Sibirya Kökenli Karasal soğuklar Yolda. Geliyorlar
Cumartesi gece-Pazar ilk saatlerden itibaren Batıdan başlayacak olan kar yağışlarının kaynağı olan siklonumuz yolculuğuna çıktı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akdeniz sorumlusuyum ama Ülke Geneli için uyarı yapayım. Özellikle Doğu, Güneydoğu, Ege ve İç Anadolu için..... Haftaya kendini hissetirecek kuvvetli sıcak hava dalgası hayatı olumsuz etkileyebilir. Çoğu merkez 40 derecenin üzerinde ölçülecektir (GÖLGEDE). Bunun sonucunda gelecek hafta olan planlarınızı ertelemenizi, hiçbir şekilde güneşin altına çıkmamanızı, çıkmak zorundaysanız 5 dakikadan fazla güneşin altında kalmamanızı tavsiye ediyorum. Özellikle çıkacağınız zaman açık renkli giysiler tercih edin ve şapkasız kesinlikle çıkmayın.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ÖZELLİKLE Diyarbakır taraflarından gelecek hafta bir rekor sıcak bekliyorum. (DİYARBAKIR MERKEZ REKOR 46.2) Güneşin altında 50 dereceyi aşar Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve birçok yerde sıcaklıklar. Tekrar söylüyorum. Bir tatil vs planlıyorsanız birkaç günlüğüne ertelemenizi tavsiye ederim. İstanbul'da dahi güneşin altında 40-45 dereceler ölçülebilir. Uyarımı yaptım. Gerisi sizlere kalmış. Kendinize iyi bakın. Sağlıcakla ❤️.
Niğde'de kum fırtınası nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 7 kişi yaralandı.
BİTLİS'TE EĞİTİME KAR ENGELİ
Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar sebebiyle Bitlis merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerde, Güroymak ve Hizan ilçelerinde her tür resmi ve özel okullarımızda 6 Şubat Pazartesi günü eğitim öğretim faaliyetlerine 1 gün ara verilmiştir” denildi.
ŞANLIURFA’DA OKULLAR TATİL
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada; Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Çocuklarımız; İlimiz genelinde meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle ilimiz merkez ve ilçelerinde eğitim-öğretime 06.02.2023 Pazartesi günü 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.