Şimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Bence olamayacak kutupta ısınma var evet ancak hemen toparlıyor buda 2018 benzeri görüntüler çıkarabilir veya hiç salınım olmaz.
Sizi kıyılara karda beklemiyordunuz ama
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Bence olamayacak kutupta ısınma var evet ancak hemen toparlıyor buda 2018 benzeri görüntüler çıkarabilir veya hiç salınım olmaz.
Sizi kıyılara karda beklemiyordunuz ama
Şimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Tahminlerinizde devamlı yanıldığınız için bunu ciddiye almıyorum.
Arkadaşlar burayı mümkün olduğunca aktif tutalım. AO NAO ve zonal verileri günlük girmeye çalışalım en azından şubat ayı içerisinde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Teşekkür ederim abi
Nao an itibari ile harika. Ao görüntüsü 15 sonrası yukarı fırlamaya meyilli ise 2017 olur
bugün kü verileri de tekrar görmek lazım modellerden sonra değişimler olacak ao bu kadar negatifte olamaz modele göre
Tahminlerinizde devamlı yanıldığınız için bunu ciddiye almıyorum.
Sadece yılbaşında yanıldım onun disinda tahmin yapmadım devamlı dediğinizi anlayamadım 🙂
Sadece yılbaşında yanıldım onun disinda tahmin yapmadım devamlı dediğinizi anlayamadım 🙂
Polemik yaratmayacağım,demek ki bu sefer de ben yanıldım,iyi günler.
Yanılmadan olmaz .
Bu abinin derdini anlayamadım.Gergin birisi galiba
Polemiklik birşey yok varsa başka tahminim gösterin
Ao nasıl gelicek bakalım
Ao ve nao Harika geldi