Türkiyeyi göremiyorum siz görüyormusunuz Hah üstü kapanmış
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bunları böyle atıyorsunuz ama açıklayın lütfen
-
Hocam bunları böyle atıyorsunuz ama açıklayın lütfen
Eren reis ben şimdi bu nao ve ao nasıl açıklarım bi rica etsem makale varsa atarmısın
-
- Resmi Gönderi
Eren reis ben şimdi bu nao ve ao nasıl açıklarım bi rica etsem makale varsa atarmısın
-
Vortexin durumu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mjo
-
Vortex bu sene çok kuvvetli
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Judoh Cohen;
Doğu ABD ve Avrupa'da düşük basınç/oluk ile Kuzey Atlantik boyunca orta Kuzey Atlantik'te yüksek basınç/sırt ile bir omega blok deseni, havuzun her iki tarafı için kısa da olsa #karlı bir desen verebilir ve her iki GFS'den de destek alır & Kanada modelleri.
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Vortexin durumu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Vortexin yerinden kaydığını görüyoruz
-
Vortexin yerinden kaydığını görüyoruz
Yer değiştirme olunca iyimi oluyordu kötümü?
-
- Resmi Gönderi
iyi
-
- Resmi Gönderi
Gittiği bölgeye için iyi olur asıl yeride biraz ısınır yokluğunda
-