Ecmwf baya berbat goruntu vermis.
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
Ecmwf baya berbat goruntu vermis.
ECMWF Ens’in Bu Haftaki İndexleri Bi Yenilensin Sonrasını Konuşuruz😉
-
ECMWF Ens PNA Olumlu Sayılır
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu Görselde Şurda Dursun Belki Lazım Olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu Görselde Şurda Dursun Belki Lazım Olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak ayında bu olucaksa bunada razıyım Trakya ve İstanbul iyi kar alır ama nerde bize sistem inmesini istiyorsak Mjo Ocak ayında Nao ve Ao nötre yakin hafif negatif pozitif dalgalı girmesi şart mjo fazı 3 4 5 ve 7 güçlü girmesi şart Dua ederim Strotosfer ısınması olsun ama bölünme değil yer değiştirme
-
ECMWF Ens Ve Gefs MJO İndexi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel ECMWF Ens AO Ve NAO İndexleri Beğendim😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel ECMWF Ens AO Ve NAO İndexleri Beğendim😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Odesay Bak Bakalım ECMWF Ens Ne Demiş, Yukarıda Gefs’inde İndexleri Var Bi İncele🤣🤣
-
Bu mjo faz hareketi ile istanbul icin kar cok zor hic bir uygun patent çıkmaz bize Diyorum ki sert kış istiyorsak acısı çıksın MJO 4 5 6 7 HIZLI ve sert güçlü girmeli arkasından Strotosfer ısınması ile bölünme değil yer değiştirme lehinize olursa dedikleri olur ,bu ihtimal %1 😅🤣☀️🐫
-
Küresel ısınma basınç alanlarını etkilediği icin AO VE NAO Artık bizler icin bir anlamda teşkil etmiyor ...
Hint fazı ve Muson alanları çok iyi incelenmeli
-
- Resmi Gönderi
Bu mjo faz hareketi ile istanbul icin kar cok zor hic bir uygun patent çıkmaz bize Diyorum ki sert kış istiyorsak acısı çıksın MJO 4 5 6 7 HIZLI ve sert güçlü girmeli arkasından Strotosfer ısınması ile bölünme değil yer değiştirme lehinize olursa dedikleri olur ,bu ihtimal %1 😅🤣☀️🐫
Tabi efendim...
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zaten mjo burada 6-7 faz yapiyor yılbaşında bir kaç gün ötelersek Ocak ilk hafta diyebiliriz..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zaten mjo burada 6-7 faz yapiyor yılbaşında bir kaç gün ötelersek Ocak ilk hafta diyebiliriz..
Eren mjo fazi merkezde çok zayıf beklenti o denli düşük Karman cornan Avrupa'da yüksek OLUCAK Doğru düzgün soguk yok malesef
Böyle bir mjo hareket i olsaydı cok heyecanlı günler bizi beklerdi...
-
Tam merkezde değilki etkisi illaki olacaktır.Avrupada yüksek olması bizim acimizdan iyi birsey zaten.
-
- Resmi Gönderi
Eren mjo fazi merkezde çok zayıf beklenti o denli düşük Karman cornan Avrupa'da yüksek OLUCAK Doğru düzgün soguk yok malesef
Mjo şu ana kadar merkeze yakındı ve etkileri doğrudan yansıdı merkezden uzak olunca etkisi daha iyi oluyor bu doğru ancak merkeze yakın diye etkisiz diye bir anlam çıkarmak saçma.
-