SSW ‘mi Görüyorum Yoksa 😬😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ecmwf bu ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSSW ‘mi Görüyorum Yoksa 😬😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ecmwf bu ?
Ekran alınca resmi kesin size zahmet.. Atarken de tam boyuta tıklayın öyle ativerin arkadaşlar
Şubat geliyoorr 5-10 bandı özellikle.
Son hafta pozitif blokaj ağırlıklı senaryo daha baskın inşallah böyle devam eder etmezse sıkıntı yok şubat ayında devam.
Mjo 3 faza geçişiyle azor destekli güzel bir sistem bekliyorum 26 ocak ve 2 Şubat arası
asıl bomba sistem 8 subat ile 14 Şubat arası bu tarihlerden mjo fazının 5 ve 7'ci faza güçlü ve sabit olucağını düşünüyorum dediğim doğrultuda Azor + İskandinav blokaji ile Subat ve Mart oldukça haraketli olacaktır...
ya fettah ya Rahmân ya Nur ya Rezzak esmasıyla bereketli yağışlara kavuşmak nasip olsun 🤲🤲🤲
yilbaşı2
Açıklama
Ne gibi güzellikler bekliyo bizi hocam buna göre
Önceden 5 veriyordu şimdi 20 veriyor ve otelemis bir tık Şubat başına neyse ilk yarı güzel gibi Ocak sonu da otelenmis oldu bir nevi
Önceden 5 veriyordu şimdi 20 veriyor ve otelemis bir tık Şubat başına neyse ilk yarı güzel gibi Ocak sonu da otelenmis oldu bir nevi
Eyvallah
Aman tanrım neler oluyor
Neler oluyor biraz açıklarmısınız
Neler oluyor biraz açıklarmısınız
Mjo fazlarinda sapma çok yüksek buda geçişler hızlı olacak demek mjo aynı zamanda ao ve naoyuda anlatır faz geçişlerinde sistem beklenebilir 3.faza geçişte bekleyen de var ben 5-6-7yi bekliyorum
2-3-4 faz genelde kırım sistemleri.
Eren hocam o zaman 10 şubata kadar 4. Fazdan çikamicaz gibi