Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler

• -- Ocak 2M Yer Seviyesi sıcaklık ANOMALİSİ --

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Reis bu görünen veriler kötü değilmi bizim için gördüğüm kadarıyla soğuk bişey gözükmüyor

• Resmi Gönderi

Reis bu görünen veriler kötü değilmi bizim için gördüğüm kadarıyla soğuk bişey gözükmüyor

Çağrı

"Kötü kötü kış,bence kötü,kötü kış bekliyorum"

Niye her kış aynı şeyleri diyorsun?

Sadece sana mı kötü kış ?

Yahu daha kış başlamadı bile,simdiden neyin tesbitini yapıyorsun,yapılmasını bekliyorsun?

Az mola ver artık abim.

Millet model veya her neyse görüyor atıyor, paylaşıyor.

Daha yakın zamanları bile çözemiyoruz ..

Aynı olumsuz mesajları yazmaktan bir türlü vazgeçmiyorsun..

Devamlı aynı şeyleri yazarsın.

• Türkiye sıcaklık bakımından en kırmızı skalada gösterildiği yilda bile tarihinin en kuvvetli karli sistemini alabilir. Aylık ortalama bu sonuçta, her gün normallerin ustunde olmayacak. Ki burada kirmizi veya sarı göremiyorum ben? Avrupa vs kıpkırmızı iken Türkiye normallerde gözüküyor. Ben nasil anlatayım daha gerçekten bilmiyorum. inanamıyorum ayrica hep ayni yorumu görünce. Bir dahakine turkiyeyi daire içine alacağım, yanina da skalayi büyütüp ekleyeceğim altına da upuzun bir paragraf yazacağım.

• Abim eline sağlık.Koskoca adam kaç senedir öğrenemedi her sene aynı şey.Valla bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama bence bilerek yapıyor sırf etkileşim almak için.

• Türkiye sıcaklık bakımından en kırmızı skalada gösterildiği yilda bile tarihinin en kuvvetli karli sistemini alabilir. Aylık ortalama bu sonuçta, her gün normallerin ustunde olmayacak. Ki burada kirmizi veya sarı göremiyorum ben? Avrupa vs kıpkırmızı iken Türkiye normallerde gözüküyor. Ben nasil anlatayım daha gerçekten bilmiyorum. inanamıyorum ayrica hep ayni yorumu görünce. Bir dahakine turkiyeyi daire içine alacağım, yanina da skalayi büyütüp ekleyeceğim altına da upuzun bir paragraf yazacağım.

HAy ağzına sağlık dostum yeterki basınç dizilimi bize olumlu çalışsın ve kuzeyimizde soğuklar biriksin :)

• CFS - SST(Deniz Yüzey Sıcaklığı) Anomalisi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

kırmızı ile yuvarlak içine aldığım taraf türkiye arkadaşlar Mavile ile yuvarlak içine aldığım kısım ise Laninanın doğu pasifik ilerlemeye devam ettiğini ön görmüş karadenizide normallerden soğuk göstermiş.

• CFS - SST(Deniz Yüzey Sıcaklığı) Anomalisi

kırmızı ile yuvarlak içine aldığım taraf türkiye arkadaşlar Mavile ile yuvarlak içine aldığım kısım ise Laninanın doğu pasifik ilerlemeye devam ettiğini ön görmüş karadenizide normallerden soğuk göstermiş.

Karadenizi normallerden soğuk göstermesi iyimi bizim için

• İşte bilmiyorum hocam ondan size soruyorum bizim için iyimi kötümü diye

Kış ayı olduğu için olabilirmi erdal? kasım-aralık-ocak ortalamasını alıp bir tahmin yapmışlar, Karalar daha erken soğur daha erken ısınır Denizler ise daha geç ısınır daha geç soğur. Aralık-Ocak-Şubat-(Mart) son dönemlerde mart ayıda kış ayı olarak geçmeye başladı nekadar dopru bilemem ama biz ilkbahar olarak öğrendik onu bahar başlangıcı diyelim daha doğrusu. Kasım sonunda ne olacağı 3 aşa beş yukarı belli olur Forumu takip et

• İşte bilmiyorum hocam ondan size soruyorum bizim için iyimi kötümü diye

Bir maddenin soğuması için bulunduğu ortamın da soğuması gerekiyor. Haritada bahsedilen madde deniz, ortam da havanın sıcaklığı. Hava soğuk olunca mı Denizimiz soğur yoksa sıcak olunca mı? Düşünün bunu.