trakya 3 saattir yerel kuvvetli orajlar alıyor
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
Akşam ve gece istanbul başta olmak üzere Marmara-Batı-orta karadeniz-iç anadolunun kuzeyi kuvvetli Gökgürültülü fırtına şowuna yakanacak desek yeridir dün uyardığımız gibi riskler ; Gökgürültülü kuvvetli yağış-kuvvetli rüzgar-yıldırım dolaylı yollardan doğal afete su baskınları yapabilir
-
yarın yine kuzeybatı bölgelerde durumlar benzer
-
hocam buraya hala yagış düşmedi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Önümüzdeki 2 saat içerisinde Marmara Bölgesi'nde daha kuvvetli orajlar oluşmaya başlayacaktır.
hocam buraya hala yagış düşmedi
Kütleler senin kuzeyinde oluşmaya başlıyor. Klasik durum bu tür sistemlerde. Senin bölgenin yağış alması için daha güneyde kütleler oluşmalı yada deniz üzerinden gelmeli.
-
- Resmi Gönderi
- Resmi Gönderi
DİKKAT!
Balıkesir dolaylarındaki Supercell şiddetli yağış ve fırtınaya neden olabilir.
-
hocam burası günlük güneşlik vallahi ne varsa kaz dağların arkasında bulutlar bu tarafa o yüzden geçemiyor bu da beni üzgün ediyor
-
- Resmi Gönderi
Gece boyunca İç Anadolu, Marmara ve Karadeniz Bölgesi'nde yerel olarak yağışlar devam edecek. Yer yer kuvvetli olabilir.
Yarın bugüne nazaran daha uygun fırtına koşulları mevcut.
-
- Resmi Gönderi
Trofun giriş yapmasıyla konumumda sıcaklık 20 dereceyle "yazın üşütebilecek" seviyeye geldi. Yarın 700hPa rüzgarı Marmara Bölgesi'nde trofun doğuya doğru kayması sebebiyle Kuzeybatıdan esmeye başlayacak. Balkanlar ve Trakya üzerinden gelişecek kütlelerle Marmara, Karadeniz'de ve İç Anadolu'da gelişen hücreler Karadeniz Bölgesi'nde etkili olacak. Özellikle Bartın, Sinop, Zonguldak, Karabük, Kastamonu'da şiddetli yağış bekliyorum.
-
- Resmi Gönderi
Ayın 13-14'üne dikkat edelim. Marmara Bölgesi için şiddetli yağışlar seziyorum. Takipteyim.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 2600 ve üzerinde CAPE değeri, -10'a varan lifted index, düşük CIN. Muazzam fırtına koşulları.
-
- Resmi Gönderi
@Tamereis usta fikirlerini alalım :hortum:
-
- Resmi Gönderi