- Resmi Gönderi
104
Havada kar kesin görürsün. Örtü ise saat kaçta başlayacağına bağlı. 10 11 gibi başlarsa çatılarda oluşabilir hafif.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur104
Havada kar kesin görürsün. Örtü ise saat kaçta başlayacağına bağlı. 10 11 gibi başlarsa çatılarda oluşabilir hafif.
arabalarda falan :D
arabalarda falan :D
Klasik karın ilk tuttuğu yerler işte
konya varmı hocam kar
konya varmı hocam kar
Konya'nın Hadim ve Seydişehir ilçelerinde önümüzdeki 24 saat içinde kar yağışı beklenmektedir.
Yarın İstanbul'da Kar Var Mı?
Yarın sabah erken saatlerden itibaren Trakya'daki soğumaya bağlı olarak* Çatalca, Silivri, Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü, Başakşehir, Büyükçekmece ilçelerinde, öğle saatlerinde ise Avrupa Yakası'nın tamamında ve Anadolu Yakası'nın Çekmeköy, Çamlıca, Aydos gibi yüksek kesimlerinde, öğleden sonra ise Anadolu Yakası'nda yükseklerde kar yağışı, sahillerde ise karla karışık yağmur görülme ihtimali yüksektir. Saatler rüzgarın karayele dönme zamanı, sıcaklık düşüşünün hızı gibi etmenlere bağlı olduğundan geri ya da ileri oynayabilir buna rağmen İstanbul'un büyük kısmında kar yağışı görülecektir.
Keşke İlkokula dönseydim o kar tatili sevinci efsane bir duyguydu sabah sabah erkenden dışarı çıkmak
Uyumadan önce belirtmekte fayda var. Sabah saatlerinde İstanbul'lular rüzgar durumunu ve sıcaklık düşüşünü kontrol etsin. Sürpriz olabilir. Olmazsa da sağlık olsun yine havada kar görürüz
İstanbula bugün kar yağacak mıı ??
Dün tahmin yaptık okuyunuz.
Bekleniyor ve eli kulağında
CAN ve >>>WinteR<<< hocalarımız da bilgi verirler
Ama nerede oturduğunuz da önemli
Çatalca, Hadımköy, Beylikdüzü, Esenyurt, Çamlıca, Başakşehir, Arnavutköyde kar ve kky başladı.
Sultangazi an itibari ile sulu kar atıyor arada sıcaklık 3 derece
Haydi bakalım..Devamı fullesin
öncelikle herkeze günaydın..can beyin yukarıda saydıkları yerler istanbuldan çok tekirdağa yakın..tarihi sur içine yağıyorsa bence istanbul orası,yakıda heryer istanbula bağlanıcak,zaten nefret ediyorum bu şehirden...nerde o eski hava durumu haberleri..yoğun kar geliyo derdi bünyamin sürmeli havaya bakardık açık güneşli sonra bi bastırırdı heryer kar..şimdi yoğurdun kaymağı gibi ince bi tabaka sonra çamur..bazen yorumlara bakıyorumda,kimi arkadaşlar bazen yok yağmıycak tahminler şöyle böyle önceden sallamayın diye ince bi sitem yazıyolar..ya azcıkda keyif alın , burdakiler nasada meteorolog değil ya? keyifle beklenen bir olayı tahmin etmeye çalışıyorlar o kadar..normalde deniz etkisi azor kelimelerini duyupda oraya vize varmı diye bakıcak tipler, burda bilenlere ahkam kesiyor..sanırsın milli eğitim müfredatını yeniden hazırlıyoruz..yağarsa izleriz yağmazsa bekleriz..erciyesde oteli olan yok burda sanırım müşteri beklesin..güzel bir kar yağışı haberlerinizi dikkatle bekliyorum,sayın bilgili arkadaşlarım..
Avrupa yakasının karasal ve yüksek kesimlerinin çoğunda yağış kar ve kky'yr çevirdi.