Mersinde kar yada kky kaç rakımda başlar
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
Mersin için 1 haftaya yakın sürede herhangi kar durumu yok. Kar durumu olasılığı olmadığı için rakım bilgisi vermek yanlış
-
kahramanmaras rakım 840 için ne bekliyorsunuz?
-
ankara kar alırmı iyi bir sistem gelirmi salı günü kar var diyolar ankara çankaya için 986 rakım kaç cm olur
-
- Resmi Gönderi
ankara kar alırmı iyi bir sistem gelirmi salı günü kar var diyolar ankara çankaya için 986 rakım kaç cm olur
İyi kar alır gibi duruyor şuan.
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz Bölgesi ve İç Bölgeler için halihazırda iyi olan sistemi modeller (Özellikle GFS son güncellemesi) İstanbul için de iyileştirmiş. Son çıktıya göre İstanbul 18 saat etkili kar yağışı alır.
-
kac cm olur ne şiddette olur teşekkürler
Karadeniz Bölgesi ve İç Bölgeler için halihazırda iyi olan sistemi modeller (Özellikle GFS son güncellemesi) İstanbul için de iyileştirmiş. Son çıktıya göre İstanbul 18 saat etkili kar yağışı alır.
-
- Resmi Gönderi
kac cm olur ne şiddette olur teşekkürler
Cm işini yarın akşam konuşuruz.
-
- Resmi Gönderi
GFS akşam daha da iyi çıktı verdi. Salı günü takip etmeye değer şu saatten itibaren.
-
GFS akşam daha da iyi çıktı verdi. Salı günü takip etmeye değer şu saatten itibaren.
Can kardeşim 28 ocak civarlarında gelicek sistem hakkında bilgi verirmsnz yada ne zaman vereceksiniz
-
Can kardeşim 28 ocak civarlarında gelicek sistem hakkında bilgi verirmsnz yada ne zaman vereceksiniz
Ayın 20 si gibi ufak şeyler söylerler kesinleşmemekle birlikte az sabır.
-
28 deilde daha erken gelebilir sistem kardeşim.
-
28 deilde daha erken gelebilir sistem kardeşim.
İşte erken gelip gelmeyeceği 18 19 u gibi belli olur hala gözükmuyorsa
-
İşte erken gelip gelmeyeceği 18 19 u gibi belli olur hala gözükmuyorsa
Bak bu konuda haklısın, ama sistem 25-26 gibi gelir muhtemelen.
-
Ben 18 19 unu bekliyorum erken gelecekse modellerde erkenden gözükür bunu umut ediyorum.
-