Hocam Kar yağışı yarın öğleden sonra büyük oranda kesecektir fakat sıcaklık 2 dereceyi geçemeyeceğinden KKy görüleceğini sanmıyorum.
Tamam hocam teşekkürler cevabınız için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Kar yağışı yarın öğleden sonra büyük oranda kesecektir fakat sıcaklık 2 dereceyi geçemeyeceğinden KKy görüleceğini sanmıyorum.
Tamam hocam teşekkürler cevabınız için
can kardeş gördes olarak bizde sınırdamıyız rakım 641
can kardeş gördes olarak bizde sınırdamıyız rakım 641
Hocam Manisa Gördes sıcaklık sorunu sebebiyle sınırda kalacak gibi arada süzülen kar taneleri dışında pek bir şey beklemiyorum.
havada da olsa şükür teşekkür
Ecmwf'nin gösterdiği senaryo gerçekleşirse Aralık sonu sisteminin devamı olarak gelecektir. Ayrı bir sistem değildir.
Şahsi düşüncem Ecmwf'nin gösterdiği bu senaryo uçuktur..
Abi kar eskişehire ne zaman gelir soğuk var ama yağış yok
Abi kar eskişehire ne zaman gelir soğuk var ama yağış yok
Eskişehir'in neresi hocam? Merkez mi? İlçe de belirtirseniz kolaylık olur bana
Eskişehir'in neresi hocam? Merkez mi? İlçe de belirtirseniz kolaylık olur bana
Odunpazarı rakım 900 abi
Odunpazarı rakım 900 abi
Bölgenizde bundan sonraki en erken kar yağışı Pazar akşamına denk geliyor hocam. Yağış yok maalesef sıcaklıklar uygun olmasına rağmen..
Kocaeli Karamürsel ilçesinin Tepeköy diye bi köyünde oturuyorum rakımın 125 şuan hiç bişey yağmıyor ama aşırı soğuk var inşallah kar yağar ya çok özledim
Kocaeli Karamürsel ilçesinin Tepeköy diye bi köyünde oturuyorum rakımın 125 şuan hiç bişey yağmıyor ama aşırı soğuk var inşallah kar yağar ya çok özledim
Sistemin aysonu olan bölümünde kar yağışı göreceğinizi düşünmüyorum hocam. Ocak başını takibe alın.
istanbul esenler 120 rakım?süpriz olurmu böyle 1 saatliğine falan
istanbul esenler 120 rakım?süpriz olurmu böyle 1 saatliğine falan
Şöyle söyleyeyim, gündüz normal yaşantınıza devam ederken sürpriz olursa şaşırmayın ama gece de uykusuz kalmaya değmez. Yoğun bir yağışta buz paleti görülebilir.
Şöyle söyleyeyim, gündüz normal yaşantınıza devam ederken sürpriz olursa şaşırmayın ama gece de uykusuz kalmaya değmez. Yoğun bir yağışta buz paleti görülebilir.
Cumartesi gecesi demi
Cumartesi gecesi demi
Sistemin etkili olacağı zaman dilimi içinde işte, genel olarak.