Hocam yagıs kastamonuya varmadan eriyor ve yagıs olusmuyor bu durum neden olusuyor yagıs modellerinden anlamıyorum öglenden sonra yagıs alıcagız dıye yorumladım lakın sızın gorusunuz oglenden sonra yagıs olur mu ?
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
Sıcaklık sorunu buna neden olan.Yağış yağmur ve kky olabilir bugün için
Yarın daha güzel görünüyor ama yağış, soğuk buluşması olduğu zaman kar şansınız artıyor..
Örnek rakım yetmiyor, yağış yetmiyor, soğuk yetmiyor..
Bunların buluşması gerekli
Bazen bir sistem iner İzmir gibi kar kısırı, rakım özürlü yere bile kar yağışı oluyor.
Perşembe gecesi kar olarak başlayan hava bende uçtu gitti.Soguma da yeterliydi ama yağışı kaçırdık
Rakım bende çuvalla ama olmuyor işte
Önümüzdeki günlerde güzel sistem belirtileri var.
-
- Resmi Gönderi
Soracağınız güncel sorularınızı cevaplayabilirim. Kafasında soru işareti olan sorabilir.
-
kocaeli karamürsel ilçesi ne zaman güzel kar alır ya ben hala sulu kar veya kky da görmedim ya en azından havada görseydik ya
-
Şu anda son durum nedir? Can abi benim tek derdim Konya'ya gelecek olan yoğun kar inşallah bir anormallik olmamıstır
-
- Resmi Gönderi
kocaeli karamürsel ilçesi ne zaman güzel kar alır ya ben hala sulu kar veya kky da görmedim ya en azından havada görseydik ya
Ocak başını takip edin daha önce dediğim gibi hocam. Bir ihtimal kar görebilir Kocaeli o süreçte. Önümüzdeki günlerde ise yağış var ama sıcaklık maalesef sınırda kalıyor.
Şu anda son durum nedir? Can abi benim tek derdim Konya'ya gelecek olan yoğun kar inşallah bir anormallik olmamıstır
Konya Beyşehir'de Pazartesi günü güzel kar yağışları var
-
Ocak başını takip edin daha önce dediğim gibi hocam. Bir ihtimal kar görebilir Kocaeli o süreçte. Önümüzdeki günlerde ise yağış var ama sıcaklık maalesef sınırda kalıyor.
Konya Beyşehir'de Pazartesi günü güzel kar yağışları var
mgm de pazar da yoğun var diyordu kaydı desene yineden umudum var
-
Can hocam Bolu yakın zamanda tutacak güzel bir kar yağışı alırmı
-
- Resmi Gönderi
Can hocam Bolu yakın zamanda tutacak güzel bir kar yağışı alırmı
Hocam Bolu Merkezde Pazartesi günü havanın kararmaya başlamasıyla birlikte sıcaklığı takip edin yağış var eğer sıcaklık düşerse güzel kar görürsünüz.
-
kar ankaraya uğrarmı bi durup bi başlıyo az önce çok kuvvetliydi durdu gelirmi ankara merkeze
-
Hocam Bolu Merkezde Pazartesi günü havanın kararmaya başlamasıyla birlikte sıcaklığı takip edin yağış var eğer sıcaklık düşerse güzel kar görürsünüz.
Tamam hocam teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
kar ankaraya uğrarmı bi durup bi başlıyo az önce çok kuvvetliydi durdu gelirmi ankara merkeze
Hocam Ankara'da sıcaklık sıkıntısı meydana gelecek gibi duruyor verilere bakıyorum son 2 günde çok bozulma meydana gelmiş. Pazartesi de sıcaklık sıkıntısı var gibi duruyor. Sıcaklığı ve radarı takip edin daha bir şey diyemem size..
-
Hocam Tokat en yakın ne zaman saf kar yağışı görür ? Geçen sene bu zamanlarda okullarda kar tatili vardı ?
-
- Resmi Gönderi
Hocam Tokat en yakın ne zaman saf kar yağışı görür ? Geçen sene bu zamanlarda okullarda kar tatili vardı ?
Hocam yakın vadede tatmin edici bir kar yağışı gözükmüyor.
-
Ocak 6 ya kadar boludan ümidi kesmek üzereyim o bahsettiğiniz yağışsız çukur alandayız hala
-