Yormadınız hocam uğraşmayı seviyoruz ki bu işi yapıyoruz
İstanbul konusundaki fikrimi yukarıdaki mesajda görebilirsiniz. 14-18 Kesin olmamakla beraber Kırım salınımı olacak gibi. Ya da Kafkaslara kaçacak.
6 7 ocak sistemini kaçırdık o halde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYormadınız hocam uğraşmayı seviyoruz ki bu işi yapıyoruz
İstanbul konusundaki fikrimi yukarıdaki mesajda görebilirsiniz. 14-18 Kesin olmamakla beraber Kırım salınımı olacak gibi. Ya da Kafkaslara kaçacak.
İstanbul'un yağış ve rüzgar dışında eli boş
hocam kocaelinde 115 rakımdayım ne olur acaba yukarda sadece kartepeden bahsetmişsiniz çünkü
hocam kocaelinde 115 rakımdayım ne olur acaba yukarda sadece kartepeden bahsetmişsiniz çünkü
Hocam sadece Kartepe'den bansettim çünkü oralar dışında sadece şakır şakır yağmur var
Sabah güncellenmesi ne durumda Ankara için yağışsızlık gider mi?
Tekirdağ için 6-7 ocak kar alırmı
Tekirdağ için 6-7 ocak kar alırmı
Akşam bakacağım duruma hocam.
Toca_Tr23 sıcaklık sorunu yaşanmazsa Pazartesi gayet yoğun kar yağışı alırsınız. Sıcaklıkları takip etmeniz gerekli ama Sulukar-Kar alacağınızı düşünüyorum.
Sorularınızı tahmincilerin konularına yazarsanız daha çabuk cevap alırsınız.
6-7-8 "Törpü" Sistemciği Genel Değerlendirme ve Uyarılar:
Marmara, Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin Kuzeyinde Kuvvetli ve Şiddetli Yağışlar Beklenmektedir.
Haritada İşaretlenen Bölgeler "Normallerin Üzerinde" Kar Yağışları Alacak Olan Bölgelerdir. Trakya, Güney Marmara'nın Yüksekleri, Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Bolu, Karabük'te Yoğun, İç Anadolu'nun Kuzey ve Batısında Kuvvetli Kar Yağışları Beklenmektedir. Akdeniz Bölgesi'nde Göller Yöresinin Kısmen Daha Alçak Kesimlerinin Sıcaklık sıkıntısı Sebebiyle Su Oranı Yüksek Kar Yağışı Alma İhtimali Varken, Akdeniz'in Yüksek Rakımlı Yaylaları ve Dağlarında Metrelik Birikim Olan Yerler Olacaktır. Doğu Anadolu'nun Batısı da Yoğun Kar Yağışlarından Etkilenecektir. Doğu Karadeniz'in Yaylalarında Kuvvetli Kar Yağışları Beklenmektedir.
6 Ocak Pazartesi ve 7 Ocak Salı günü Marmara ve Ege Bölgesi'nde 85-90km/h'ye Varan Yıldız-Poyraz Fırtınası Beklenmektedir. İç Anadolu'nun Doğusu ve Doğu Akdeniz'de Kuvvetli Lodos Beklenmektedir.
Daha Fazla Detaya Girmek Yerine Üyelerin Sorularına Özel Cevaplar Vermeyi Tercih Ediyorum. Sorunuzu Bir Mesaja Sığdırmaya Çalışalım ve Konuyu Meşgul Etmeyelim.
Orduda iç kesimler alırmı
yada kıyı kesimler
Doğu Tekirdağ nasıl olur hocam
Önümüzdeki 6-8 Ocak sisteminde Istanbul kıyılar dahil Marmara, İç Anadolu ve Ege, Batı Karadeniz örtülü kar alacaktır. Sistemin yıldızları ise Trakyanın kuzeydoğusu, Biga-Çan hattı ve Balıkesir-Eskisehir-Usak üçgeni olacaktır.
13 Ocak 'ta daha sağlam soğuğa sahip bir sistem daha var, modellere yansır 2-3 gün içinde.
Önümüzdeki 6-8 Ocak sisteminde Istanbul kıyılar dahil Marmara, İç Anadolu ve Ege, Batı Karadeniz örtülü kar alacaktır. Sistemin yıldızları ise Trakyanın kuzeydoğusu, Biga-Çan hattı ve Balıkesir-Eskisehir-Usak üçgeni olacaktır.
13 Ocak 'ta daha sağlam soğuğa sahip bir sistem daha var, modellere yansır 2-3 gün içinde.
6-8 ocakta istanbul kıyılar dahimi dediniz yanlışmı duydum ?
Doğru duydunuz, ilk etapta yağmur var. Ancak sistemin son gününde işler değişiyor, DEK mekanizması devreye giriyor 8 Ocak 'ta.
Herkes kendinden sorumlu he, az sonra bir de benim fikrimi öğrenirsiniz. Sorularınızı cevaplayacağım.