bursa mustafakemalpasa ne olur kardesim
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
can kardeş bi gördes tahminide yapıver gari
-
- Resmi Gönderi
Orduda iç kesimler alırmı
yada kıyı kesimler
Hocam Ordu'nun kıyısına kar yağışı beklemiyorum. Daha yüksek kesimlerde kuvvetli kar yağışları var.
bursa mustafakemalpasa ne olur kardesim
Hocam bol bol yağış olur ama kar yok maalesef. Rakımınız fazla düşük
can kardeş bi gördes tahminide yapıver gari
Hocam Gördes Pazartesi en fazla havada kar görür görsel anlamda fikrimce. Sıcaklık yüksek gibi duruyor 1 dereceye inerse görsel şölen olur.
Doğu Tekirdağ nasıl olur hocam
Hocam Tekirdağ'ın her noktası kar yağışı ve ince bir örtü görecektir diye düşünüyorum..
-
- Resmi Gönderi
Bu arada belirteyim. İstanbul'un 3. bölge diye tanımlanan Trakya'ya yakın kesimleri dışında 6-7 Ocak'ta kar ve karla karışık yağmur yağışı beklemiyorum. Silivri, Çatalca en şanslı semtler.
-
Hocam konumum için -her zaman olduğu gibi- sıcaklık sorunu yaşayacağımızı düşünüyorum ama yine de sizin gibi bir uzmanın onayını almak isterim. Bolu merkezde kar durumu ne olur acaba
-
- Resmi Gönderi
Hocam konumum için -her zaman olduğu gibi- sıcaklık sorunu yaşayacağımızı düşünüyorum ama yine de sizin gibi bir uzmanın onayını almak isterim. Bolu merkezde kar durumu ne olur acaba
Evet hocam öğle saatlerinde sıcaklık sorunu var maalesef. Akşam, Gece, sabahki yağışlar kar ve sulukar olur
-
Bizimkisinde bi değişiklik yok galiba hocam 1 derece ve alt gerekli
-
Evet hocam öğle saatlerinde sıcaklık sorunu var maalesef. Akşam, Gece, sabahki yağışlar kar ve sulukar olur
can hocam ankara 6 7 ocakta ne olur kar olur mu?
-
- Resmi Gönderi
can hocam ankara 6 7 ocakta ne olur kar olur mu?
Hocam Profil bilgilerinizi düzenleyip doğru il/ilçe girerseniz sorunuza cevap verebilirim. Ankara çok değişken bir coğrafya.
-
- Resmi Gönderi
Rüzgar Marmara'da çok kuvvetli (8-9 Beaufort/70-85km/h) esecek. Tekrardan bu konuda uyarmakta fayda var. Sağlam olmayan çatıların uçması, ağaç devrilmeleri, deniz ve uçak seferlerinde aksamalar yüksek derecede olası.
-
ankara için öğlen güncellenmesinde kar varmı pazartesi
-
Şuan burası Sakin ne zaman başlar abi dışarıda bişey yapmıştım alıyım onu zarar gelmesin
-
- Resmi Gönderi
ardakvss1903s Hocam Ankara'da Pazartesi Salı günü Sulukar-Kar-Yağmur arası geçişler olacaktır tutan bir yağış beklemiyorum.
Şuan burası Sakin ne zaman başlar abi dışarıda bişey yapmıştım alıyım onu zarar gelmesin
Hocam Kocaeli tarafında şiddetli bir rüzgar beklenmiyor. Pazartesi 30-35km/h, Salı 50-55km/h rüzgar hamleleri olur en fazla.
-
peki asıl kar yağışı saat kaçta olur
-
ardakvss1903s Hocam Ankara'da Pazartesi Salı günü Sulukar-Kar-Yağmur arası geçişler olacaktır tutan bir yağış beklemiyorum.
Hocam Kocaeli tarafında şiddetli bir rüzgar beklenmiyor. Pazartesi 30-35km/h, Salı 50-55km/h rüzgar hamleleri olur en fazla.
Teşekkür ederim saolasın genelde Marmara genelinde rüzgardan pek etkilenmeyen bir ildi zaten
-