- Resmi Gönderi
peki asıl kar yağışı saat kaçta olur
Saat sormayın değişir hocam. Sıcaklığı takip edin 1 Derece ve altında olsun yeter.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpeki asıl kar yağışı saat kaçta olur
Saat sormayın değişir hocam. Sıcaklığı takip edin 1 Derece ve altında olsun yeter.
peki hocam sağolun
Siklon oluşuyor. İstasyoner yağış cephesi Marmara'ya yerleşiyor. 7 Ocak öğle saatlerine kadar yerinde duracak.
Toca_Tr23 hocam son güncellemeler size 20-30 cm birikim vermiş. Pazartesi hava daha aydınlanmadan başlayacak yağış Salı öğlene doğru biter. Sıcaklık 0-1 dolaylarında gözüküyor siz de takip edin, eğer artmazsa çok güzel kar yağışı görürsünüz fotoğraf çekmeyi unutmayın.
Toca_Tr23 hocam son güncellemeler size 20-30 cm birikim vermiş. Pazartesi hava daha aydınlanmadan başlayacak yağış Salı öğlene doğru biter. Sıcaklık 0-1 dolaylarında gözüküyor siz de takip edin, eğer artmazsa çok güzel kar yağışı görürsünüz fotoğraf çekmeyi unutmayın.
20-30 cm nedir hocam o anca dağlara yağar inşallah olur da ama hayal geliyor
20-30 cm nedir hocam o anca dağlara yağar inşallah olur da ama hayal geliyor
Ben kötü olasılığı söyledim, 40cm veren model de var 4 farklı kaynaktan gördüklerime göre ya sıcaklık 2 derece civarına çıkacak ve sulu kar göreceksiniz ya da 0-1 derecede kalacak ve çok yoğun kar yağışı alacaksınız
Ben kötü olasılığı söyledim, 40cm veren model de var 4 farklı kaynaktan gördüklerime göre ya sıcaklık 2 derece civarına çıkacak ve sulu kar göreceksiniz ya da 0-1 derecede kalacak ve çok yoğun kar yağışı alacaksınız
yağsın hele bi fotografta doldururum burayı inşallah hocam siz dedinizmi tutuyor genelde inşallah
Hocam MGM tekirdagın dogusuna (saray cerkezköy kapaklı) yogun kar uyarısı vermiş sizce dogrumu
Hocam MGM tekirdagın dogusuna (saray cerkezköy kapaklı) yogun kar uyarısı vermiş sizce dogrumu
Saray ve Kapaklı daha olası ama Çerkezköy'de aksaklık yaratacak kadar kar yağışı beklemiyorum.
peki hocam bozdağ 'ın eteklerindeki birgi yağış alırmı bu sistemden
peki hocam bozdağ 'ın eteklerindeki birgi yağış alırmı bu sistemden
Hocam maalesef sıcaklıklar kar yağışı için fazla yüksek kalıyor.
istanbulda nerelere kar bekleniyor?
istanbulda nerelere kar bekleniyor?
Bir ihtimal Silivri ve Çatalca'da sulu kar görülür.
CAN hocam Tokat'ta son durum nedir kar yağışı bakımdan. Hayırlı akşamlar.
CAN hocam Tokat'ta son durum nedir kar yağışı bakımdan. Hayırlı akşamlar.
PErşembe hafif kar yağışı ihtimali var kesinlik yok takip edelim..