CAN önümüzdeki 3 gün içersinde denizlinin merkezi şiddetli rüzgar alır mı acaba?
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
CAN önümüzdeki 3 gün içersinde denizlinin merkezi şiddetli rüzgar alır mı acaba?
Denizli'de kuvvetli rüzgar durumu yok hocam.
-
- Resmi Gönderi
CAN senide buradan açıkça tebrik ediyorum
Bazı kurumlardan başarılısın tahminlerinin başarılı bir şekilde devamı bekliyoruz hep beraber
Tüm üyelerimiz senden memnun tüm sorulara yerinde ve tutarlı cevapların için işini severek yapmak bu olsa gerek
Tebrikler yetmez sana
-
Bakalım bolu nasıl olacak
-
- Resmi Gönderi
Bakalım bolu nasıl olacak
Bolu yarın daha şanslı. Sıcaklık 1 derecenin üzerine çıkmazsa kar yağışı görürsünüz. Salı Çarşamba sıcaklık çok yükseliyor kar çok zor maalesef.
-
CAN hocam Tokat/Merkez için Perşembe günü kar yağışı ihtimali ne durumda ?
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam Tokat/Merkez için Perşembe günü kar yağışı ihtimali ne durumda ?
Sıcaklık hadi neyse 0-1 arası diyelim de, yağış çok hafif be hocam. Yağış sıkıntısı yaşanabilir.
-
Sıcaklık hadi neyse 0-1 arası diyelim de, yağış çok hafif be hocam. Yağış sıkıntısı yaşanabilir.
Hocam peki cuma günü için ne durumda mgm cuma kar yağışlı demiş.
-
- Resmi Gönderi
Hocam peki cuma günü için ne durumda mgm cuma kar yağışlı demiş.
Cuma yağış gözükmüyor.
-
- Resmi Gönderi
İstanbul Özel Son Dakika Değerlendirmesi:
7 Ocak: İstanbul'un En Batısı (Silivri, Çatalca)'da KKY ve Kar Yağışları Görülecektir
8 Ocak Sabah-9 Ocak Sabah Saatleri Arası: İstanbul'un Tamamında Kar Şartları Oluşacaktır. Karadeniz Üzerinden Gelecek Deniz Etkisi Yağış Kütleleri Nereyi Vurursa Orada KKY ve Kar Görülecektir. Özellikle 8 Ocak Akşamı ile 9 Ocak İlk Saatleri Arasında Sahiller Dahi Havada Kar Görebilir!
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam mgm o kadar yoğun kar uyarısı verdi uyarı tutmadı konumuma kar yağma ihtimali var mı
-
- Resmi Gönderi
Hocam mgm o kadar yoğun kar uyarısı verdi uyarı tutmadı konuma kar yağma ihtimali var mı
Çerkezköy'ü benle doğrudan bağlantılı olduğu için tüm gün takip ediyorum. Kuzeyimizdeki Tekirdağ/Saray soğumadıkça ve orada kar başlamadıkça Çerkezköy'de başlaması da çok zor.
Yoğun kar yağışı yok bana göre buralarda. Gece geç saatlerde veya sabah erken saatlerde sıcaklık düştüğünde kar yağacaktır ama.
-
Hocam Kocaeli/Gölcük şuan burda kky oluyor sabaha karşı yağış güzel olursa ne gibi sürpriz yaşanır görsel şölen olur mu
-
- Resmi Gönderi
Hocam Kocaeli/Gölcük şuan burda kky oluyor sabaha karşı yağış güzel olursa ne gibi sürpriz yaşanır görsel şölen olur mu
Gölcük Kocaeli
4,9 °C, Nem %100
Dewpoint 4.9 Derece, KKY'yi bırak Sulu Yağmur bile Zor. Rüzgarla savrulan ince yağmur tanelerini kar sanıyorsunuz. Sinan de bu tuzağa düştü.
Kocaeli'de kar veya kky beklemiyorum maalesef.
-