Hocam maalesef herhangi bir kütle oluşumu gözükmüyor. Yağış beklemiyorum.
Teşekkürler hocam. Hayırlısı olsun. Küresel ısınma yaktın be bizi. Artık önlem almalıyız. Avustralya cayır cayır yanıyor. ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam maalesef herhangi bir kütle oluşumu gözükmüyor. Yağış beklemiyorum.
Teşekkürler hocam. Hayırlısı olsun. Küresel ısınma yaktın be bizi. Artık önlem almalıyız. Avustralya cayır cayır yanıyor. ?
hocam iyi akşamlar kırıkkale şehri hakkında bilgi verirmisiniz ?
Size de iyi akşamlar
Buraya atalım ustalar bakar
pazar günü için dikmene kar yağar mı? rakım (1050+)
pazar günü için dikmene kar yağar mı? rakım (1050+)
Yağış gözükmüyor hocam..
samsun vezirkoprude havalar nadil abi
karadeniz ile ilgili konulara can hocam hariç banada sorabilirsiniz kendisine yardım etmek gerekiyor
Hocam bu gece Tokat'a kar yağışı başlar mi ? Başlarsa ne kadar sürer ? Teşekkürler.
Havalar nedir diye sorduğunu varsayıyorum..
Havalar kapalı ve soğuk hocam önümüzdeki 5 gün. Aralıklarla yağmur ve kara benzetilen toz yağmur geçişleri olabilir.
Geceleri buzlanmaya dikkat.
Hocam bu gece Tokat'a kar yağışı başlar mi ? Başlarsa ne kadar sürer ? Teşekkürler.
Hocam önümüzdeki süreçte Tokat'ta yağış gözükmüyor. Gözüken yağış da havadan düşerken buharlaşıp yok olacak cinsten resmen..
Havalar soğuk. Çoğunlukla 1-2 derecenin üstüne çıkamayacak gibi duruyor. Öğle saatlerinde 3 dereceyi bulup ardından yine inişe geçecektir. Geceleri buzlanma var.
Hocam önümüzdeki süreçte Tokat'ta yağış gözükmüyor. Gözüken yağış da havadan düşerken buharlaşıp yok olacak cinsten resmen..
Havalar soğuk. Çoğunlukla 1-2 derecenin üstüne çıkamayacak gibi duruyor. Öğle saatlerinde 3 dereceyi bulup ardından yine inişe geçecektir. Geceleri buzlanma var.
Peki teşekkürler hocam.
salı gününe kadar havada kar görebilceksiniz tutcak kadar yoğun yağmayabilir
O yağışı yağıştan bile sayamıyorum :D çok fazla hafif.
Önümüzdeki süreçte düzgün bir sistemden etkileniriz umarım
Sizede teşekkür ederim.
O yağışı yağıştan bile sayamıyorum :D çok fazla hafif.
Önümüzdeki süreçte düzgün bir sistemden etkileniriz umarım
tokatın tek şansı iç anadoluya biraz daha yakın olması hocam mesela bir amasya gibi değil amasya kar yağcak diye çırpınıyor iç kesim olmasına rağmen sahilden farkı yok ?
Pazar akşamı 23-24 Ocak sistemi için genel bir değerlendirme yapacağım.
Daha çok gelen sorulara odaklanacağım için değerlendirmede fazla detaya girmemeyi düşünüyorum.