- Resmi Gönderi
winter is comming Cuma akşamı başlar. Pazar günü sabaha kadar aralıklarla devam eder. DEK bantları şeklinde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwinter is comming Cuma akşamı başlar. Pazar günü sabaha kadar aralıklarla devam eder. DEK bantları şeklinde.
Valden voltran MGM'ye sıcaklık tahmininde göven olmaz, radar ve anlık sıcaklığı takip edeceksiniz
Ruzgarhakan Bafra55 kar da alır örtü de olur en az 12-14 cm bekliyorum.
Sneijder10 En az 16-20cm bekliyorum hocam
Sizlere Azerbaycandan Salamlar olsun.Ayin 8 - 10 arası Bakü'de karla ilgili ne diye bilərsiniz?Bura da qar yağarmı örtü olur mı? Önceden teşekkür edirem.
Pazar Pazartesi günü Karla karışık yağmur görülebilir fakat kar örtüsü beklemiyorum, zor biraz kardeşim
@Y_u_s_u_f1 En az 15 cm. DEK kütlelerine göre 20-25 cm gören yerler olur.
@Keskekaryagsa Hocam izmir konusunda ne diyebiliriz ki radarı takip edin işte aksiyon var
@Y_u_s_u_f1 sen bana soru soruyorsan bana güveniyorsun demektir. Çok hafife aldın herhalde beni insanlarla samimi olunca. Kaç senelik tecrübe ve bilgi birikimim var rahat olsana. Bu saatten sonra kötü yönde değişim olmaz.
@Y_u_s_u_f1 o anlık sürpriz yağışların gelişimine göre değişecek. Ben sanmıyourm Cuma tatil olacağını etkin yağış akşam çünkü.
@Y_u_s_u_f1 daha ne kadar aynı şeyleri soracaksın? Cuma sabahına örtü bekleme diyorum ya zaten.
Vona cnl 25-30 cm üzeri olur.
kartutkunu5254 En az 3-6 cm olur.
Castiello68 3-5 cm.
kartutkunu5254 Var tabii ama beklentiyi minimumda tutarsan daha çok sevinirsin
kartutkunu5254 Sabahki kadar iyi çıkacağını sanmam fakat çok da doğulu gelmez.
EmreKaya bu ihtimal yüksek hocam.