Merhabalar ben edirneliyim meteoroloji bilimini seviyorum yıllardır 2017 vari bir sistem peşindeyim ama daha kismet olmadı bakalim kısmetse bu sene olur belki herkese iyi forumlar
Ailemizin Üyelerini Tanıyalım!
-
-
- Resmi Gönderi
Bu başlık altından yazalım .
-
Adım Hasan 39 Yaşındayım Adanalıyım Selçuk Üniversitesi Tarih Mezunuyum Yüksek Lisansımı Yine Aynı Üniversitede Yaptım. Polis Memuru Olarak Görev Yapmaktayım. Hava Olaylarına Olan Tutku Çocukluktan Beri Var. 2022 Yılının Ülkemize Ve Siz Değerli Üyelerimize Mutluluk, Sağlık Ve Huzur Getirmesini Dilerim.😊😊
-
Merhaba 43 yaşındayım ev hanımıyım ve kar tutkunuyum ❄️☺️
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldiniz,bizler de aynı sizin gibi kar sevdası sebebiyle buradayız.
İnşaallah bu sezon güzel kar yağışları alırız.
Tekrar hoşgeldiniz
-
Hoşgeldiniz ailemize 🙌
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldiniz bütün üyelerimizin burada bulunma sebebi kar tutkunu olması güzel bir sezon bizi bekliyor
-
Hoşgeldiniz ailemize 🙌
Hoşbulduk ☺️
-
Hoşgeldiniz bütün üyelerimizin burada bulunma sebebi kar tutkunu olması güzel bir sezon bizi bekliyor
Hoşbulduk ☺️
-
Forumumuza hoşgeldiniz,
-
Forumumuza hoşgeldiniz,
Hoşbulduk 😊
-
- Resmi Gönderi
Hoş geldiniz
-
Hoş geldiniz
Hoşbulduk ☺️
-
- Resmi Gönderi
Bu konu da uzun zamandır boş kalmıştı.
Buraya alalım bulunsun burada da 93 harbi 👏
Herkese merhaba cok eski bir alışkanlığımi tekrarlayacagim "İstanbul'da hava 7 derece yagmurlu" ...
bugün tekrar verilere bakmak için siteye girerken 8.yıl yazısını gördüm, ne kadar geçmiş üzerinden bu siteye kayıt olalı, benim de neredeyse 7,5 yıl olmuş ...
ilk bu siteye kayıt olduğum zamanlari hatırladım da her şey ne kadar farklıydı daha küçücük bir çocukken elimde telefon Mersin'e kar yağacak mı diye daha yazın başından sorup yönetici abileri cildirtirdim , hayatımdaki en büyük heyecan en büyük hayalim penceremin önünden dışarıda yağan karı izleyecek olmamdi o zamanlar
, hayatta hiç bir sorumluluğum gelecek kaygım olmadan umarsızca hava durumunu kontrol edip kar yağsın diye dualar ederdim. O günlerden bugünlere acı tatlı bir sürü şey yaşadım ben de büyüdüm olgunlastim hayatın gerçekleriyle karşılaştım ,sorumluluklarim oldu ,hayatın binbir tokadını yedim her anlamda değiştim
ama, ne yalan söyleyeyim hala yukarıdan gelme ihtimali olan bir kar tanesi bile beni heyecanlandırıyor ,tıpkı o uyumayip pencereden kar yağmasını dualarla bekleyen küçük çocuk gibi....
-