Ağlayacaksanız oynamayalım :rofl: :rofl:
Ters Köşe
-
-
Anadolu Toprağından Kastamonu Yöresi eyyytt be Gözünün yeşiline bi dinleseniz bayılırsınız.. Gitme 15 Ocak sistemi 26 yaşındayım Kar hastalıgına yakalandım ne olur gitme Aşkım 15 sistemini 22 Ocak sistemiyle birleştirecektik neden bu ayrılık niye bu ayrılık Ben senden vazgeçemiyorum Ben Seninle açtım gözlerimi 1992 de seninle kapatacagım Ne olur unutma bizi tekrar gel başımın tacı ol Bana mutluluk kat özletme kendini Seni çok Seviyorum.
-
karsızlık şair etti bizim oğlanı :oyuncu:
-
@snowchaser Hocam karsızlık diye bişey kalmadı çok şükür ilk karı gördümde seyirlik gündüz gözüyle kar yağışı daha bi başka olurdu Karanlıkta anca sokak lambalarını izledik :kahretsin: :D
-
@snowchaser Hocam karsızlık diye bişey kalmadı çok şükür ilk karı gördümde seyirlik gündüz gözüyle kar yağışı daha bi başka olurdu Karanlıkta anca sokak lambalarını izledik :kahretsin: :D
Onu bulamayanda var Afrikada olsaydın ne yapacaktın :lol:
-
bu sistemde 1 tane bile kar tanesi gormedim o kadar camdan baktim
;(;(;( :kahretsin: :kahretsin: :kahretsin: :akılsız: :konu kapandı: :cursing: -
sokak lambasına baka baka kör oldum :kahretsin:
-
hocam vurun benide zincire 18 ine kadar
-
- Resmi Gönderi
hocam vurun benide zincire 18 ine kadar
Hiç kıvırma zincir sende zaten,kendin et bizi bulştırma :lol:
-
Belki işin gırgırı ederseniz ama şu tespit çok doğru nüfus arttı ( Suriyeliler) yapılaşma hızlanarak artıyor yeşillik ve doğa yok oluyor buda 3
-
- Resmi Gönderi
Belki işin gırgırı ederseniz ama şu tespit çok doğru nüfus arttı ( Suriyeliler) yapılaşma hızlanarak artıyor yeşillik ve doğa yok oluyor buda 3
Aha kapatın bunu da buraya
-
:rofl: :rofl: :rofl:
-
Ben ne dedim yahu şimdi gerçekler acıdır. Hiç kıvırma ya gerek yok hava yaşam doğa iklim bunlar hep birbirine bağlıdır
-
- ama cidden dogri
-
Allah Allah sistem çok iyi gidiyor demek 1 gündür ağlamıyoruz
-