Bilal tevke Tşk ederiz çok güzel yazı olmuş ellerine sağlık.
Biz olumsuz yorumlara her zaman açığız sıkıntı değil ama biz saygısızlık ve laubali dalga geçer gibi yapılan yorumlardan bıkkınlık geldi
Anladık ki Artık İyilikten Maraz doğuyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBilal tevke Tşk ederiz çok güzel yazı olmuş ellerine sağlık.
Biz olumsuz yorumlara her zaman açığız sıkıntı değil ama biz saygısızlık ve laubali dalga geçer gibi yapılan yorumlardan bıkkınlık geldi
Anladık ki Artık İyilikten Maraz doğuyor.
meteoroloji olayları hakkında pek bilgim yok, ama bu sitedeki hocalar kurucular bazı olayları 1 ay önceden görüp bize bilgi vermeye çalıştı. Burda neden art niyet aranıyo? Kimse burda müneccimlik yapmıyor araştırılıyor verilere bakılıyor, arkadaşlar ileri tarihlerde böyle bir sistem görünüyor allah cc. Nasip ederse kara doyacağız diye fikir beyan ediliyor olur olmaz allahın bileceği bişey ol der olur, olma der olmaz hepimiz inançlı kişileriz hayır ve şerrin allahtan geldiğine inanırız onun için bize yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza hocalarımıza daha saygılı olmalıyız. Ben Sinan Sinan hocama ve bilgisine sonuna kadar güveniyorum ve olayları allah cc hakkımızda ne hayırlıysa onu bize nasip etmesi için dua ediyorum sistem gelir veya gelmez emeği için de Sinan sinanhocam teşekkür ederim
meteoroloji olayları hakkında pek bilgim yok, ama bu sitedeki hocalar kurucular bazı olayları 1 ay önceden görüp bize bilgi vermeye çalıştı. Burda neden art niyet aranıyo? Kimse burda müneccimlik yapmıyor araştırılıyor verilere bakılıyor, arkadaşlar ileri tarihlerde böyle bir sistem görünüyor allah cc. Nasip ederse kara doyacağız diye fikir beyan ediliyor olur olmaz allahın bileceği bişey ol der olur, olma der olmaz hepimiz inançlı kişileriz hayır ve şerrin allahtan geldiğine inanırız onun için bize yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza hocalarımıza daha saygılı olmalıyız. Ben Sinan Sinan hocama ve bilgisine sonuna kadar güveniyorum ve olayları allah cc hakkımızda ne hayırlıysa onu bize nasip etmesi için dua ediyorum sistem gelir veya gelmez emeği için de Sinan sinanhocam teşekkür ederim
aynen katılıyorum işi çok saçma yerlere çektiker meteorolojilyle alakası olmayanlar gelip burda 40 yıllık meteorolog kesildiler Sinan abimiz elimden geleni yapıyor gelmezsede kısmet değilmiş ne kastırdınız direkt isim vericektim ama susuyorum şimdilik
yaşım 37
Hobaa sen gencecik çocuktun ne ara 37 oldun
Hobaa sen gencecik çocuktun ne ara 37 oldun
Karışlık olmasın
3 4 sene önce üniversite sınavına girmedin mi? Anlamadım. Facebook sayfan vardı orda baya kendi fotoğraflarını falan da atıyordun
3 4 sene önce üniversite sınavına girmedin mi? Anlamadım. Facebook sayfan vardı orda baya kendi fotoğraflarını falan da atıyordun
o arkadaşımız sinan çıtır sinan hava biraz akif olamadığndan şuan yok ben TT SİNAN NN
Hmm anladım teşekkürler
Hmm anladım teşekkürler
Rica ederim
Biraz ağlıyım begenmedim ben bu akşam modellerini
Dikkat dikkat
Ağlama duvarı yıkılmıştır.
Havaların sesi ailesine duyurulur
Gelip gelip burada veryansın edenler yuzunden duvarda elden gitti..
Hahah çok komik
Dikkat dikkat
Ağlama duvarı yıkılmıştır.
Havaların sesi ailesine duyurulur
Gelip gelip burada veryansın edenler yuzunden duvarda elden gitti..
Yeniden yapsınlar abi o zaman
Yeniden yapsınlar abi o zaman
Yok daha da yaptırmayız Allah izin verirse