Gfs Başladı samsun için şu ilk 2 sistemde yağışın artması dileğiyle :D
İnşaALLAH.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs Başladı samsun için şu ilk 2 sistemde yağışın artması dileğiyle :D
İnşaALLAH.
Bu sezon burnunu koparacagiz abim
Ne Ankara boşluğu,ne kafa,burun ayirt etmeden dalacagiz
İnşallah İnşallah 2016 2017 kışı halen aklımda 31 Ocak kafkas sistemi samsunu gömmüştü -12 -39 -40 ull sonuç bulunduğum konumda 2 günde 70 cm civarı
İnşallah İnşallah 2016 2017 kışı halen aklımda 31 Ocak kafkas sistemi samsunu gömmüştü -12 -39 -40 ull sonuç bulunduğum konumda 2 günde 70 cm civarı
Ull olunca öyle ülkeye güzel kar nasib olsun bu sene inşaALLAH.
Bu senede olur kılışe laf edeyim o potansiyel var
Bu senede olur kılışe laf edeyim o potansiyel var
Fazlasında gözüm yok samsun merkez tarafı şansız bir yer 5 10 km ötemdeki tekkeköy çoşarken karayelde bazen 20 30 cm buluyor orada çok rahat konumumda yağış olmadığından örtüsüz geçiriyoruz sistemi Oturduğum bölgeye yıldız poyraz en kötü yıldızımsı karayel yetıyor bu sene 1 2 sistemde 20 30 cm kar alsak mutlu mutlu kışa veda ederim :D
Asor merkezi daha güçlü ayrıca Benim evden Sinan abimin evine kadar batılamış gibi duruyor.
Evet batılamayı farkettim bende batılasın ya iyidir sistem uzar yağış artar samsun için
CAN ayrıca azor sanki küsmüş gibi çoluk çocuktan ayrılmış tek başına gibi duruyor
Alçak basınç merkezi daha derin. Daha geniş alan kaplıyor bizim lehimize bir gelişme.
Asor merkezi daha güçlü ayrıca Benim evden Sinan abimin evine kadar batılamış gibi duruyor.
Yağışlar da böyle gözünü açmış açılmış saçılmış geniş alana yayılmış
İkinci geliyor :D
İkinci geliyor :D
Yola çıktı Azor tarafından baskı yeyip aşırı doğulamasa iyi